Ναταλία Δραγούμη: «Έχω αναλάβει το κυλικείο του σχολείου των παιδιών μου»

Προσπαθεί να εμφυσήσει τα παιδιά στην υγιεινή διατροφή

Ναταλία Δραγούμη: «Έχω αναλάβει το κυλικείο του σχολείου των παιδιών μου»

Φανατική της υγιεινής διατροφής είναι η Ναταλία Δραγούμη, αλλά χωρίς υπερβολές όπως τονίζει και η ίδια. Ως μαμά φροντίζει εκείνη για το τι θα φάνε τα παιδιά της και έχει καταφέρει να βάλει στη διατροφή τους, φρούτα, λαχανικά και όσπρια που συνήθως τα μικρά παιδιά δεν θέλουν να βλέπουν.

Μάλιστα επειδή κατάφερε να κάνει τα παιδιά της να αγαπήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, η γνωστή ηθοποιός ανέλαβε και το κυλικείο του σχολείου που πηγαίνουν.

«Τα πράγματα που δίνουμε στο κυλικείο του σχολείου είναι επιλεγμένα σύμφωνα με τους κανόνες και όλα τα πράγματα είναι επιλεγμένα με προσοχή. Έτσι έχουμε και βιολογικά προϊόντα, ενώ αυτά που δεν είναι βιολογικά, έχουμε δώσει πολύ μεγάλη προσοχή στις πρώτες ύλες. Δεν τα κατασκευάζουμε εμείς, ��λλά έχουμε προμηθευτές που τους έχουμε επιλέξει με μεγάλη σχολαστικότητα», είπε η ηθοποιός.

Όπως τόνισε, την προσπάθειά της αυτή έχουν στηρίξει αρκετές επιχειρήσεις που μείωσαν τις τιμές τους ώστε το προϊόν τους να μπει στο κυλικείο του σχολείου, ενώ τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί πάρα πολύ καλά και τους αρέσουν όλα τα προϊόντα που πωλούνται εκεί.

«Για εμάς αυτό το κυλικείο είναι ένα όραμα, είμαστε προσανατολισμένοι σ’ αυτό και γι’ αυτό είμαστε και διαφορετικοί», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top