Η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει μόνο με το μαγιό της

Το όνειρο για ένα δεύτερο παιδί και η διατροφή της για να μένει πάντα fit

Η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει μόνο με το μαγιό της

Μόνο με το μαγιό της ποζάρει για γνωστό περιοδικό η Μαριέττα Χρουσαλά, επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της που δεν μαρτυρά σε τίποτα ότι πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε για πρώτη φορά μανούλα.

Βέβαια η Μαριέττα, όπως αποκάλυψε δεν είχε πάρει και πάρα πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Πήρα περίπου 7,5 με 8 κιλά. Με βοήθησε το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη μου εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εγώ τρελαίνομαι για τα φρούτα, οπότε έτρωγα συνέχεια αντί για γλυκά. Έπειτα είχε ζέστη, οπότε δεν μπορούσα να καταναλώσω μεγάλες ποσότητες φαγητού και έτσι δεν πήρα πολλά κιλά. Στο θηλασμό δε, τα έχασα πολύ εύκολα όλα», είπε.

marietta1.jpg

Μάλιστα συνεχίζει ακόμα και τώρα να προσέχει τη διατροφή της και να κάνει γυμναστική.

«Κάνω βάρη, ενδυνάμωση μυών, κοιλιακούς. Με την εγκυμοσύνη το σώμα αλλάζει. Όταν γεννάς και έχεις το μωρό αγκαλιά και συνεχίζεις να βλέπεις την κοιλιά σου φουσκωμένη, νιώθεις περίεργα. Άλλωστε ο οργανισμός δέχεται ένα σοκ με την αυξομείωση του βάρους. Χρειάζεται λοιπόν υπομονή. Ακόμα και κιλά να μην πάρει κανείς, αλλάζει όλο το σώμα. Εννιά μήνες που χρειάζεται για να χτιστεί κάτι, εννιά μήνες μετά χρειάζεται για να ξεχτιστεί. Δεν γίνεται μέσα σε δύο μήνες να επανέλθεις. Κάνω λοιπόν γυμναστική και κάνω λίγο διατροφή», είπε.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα διατροφής της;

marietta2.jpg

«Τρώω φυτικές ίνες, λίγα φρούτα, πολλές σαλάτες με λαχανικά, πρωτεΐνες και γενικά καταναλώνω τροφές που σου δίνουν ενέργεια, χωρίς να παίρνεις θερμίδες», αποκάλυψε.

Πάντως η Μαριέττα δεν έκρυψε επίσης την επιθυμία της να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι.

«Θέλουμε και δεύτερο παιδάκι, αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθει. Γενικά θα ήθελα να είμαστε ήρεμοι, να μεγαλώσει λίγο η μικρή, να μπορεί να περπατά, να συνεννοείται, να είναι κάπως αυτόνομη και μετά. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει, ιδανικά όμως θα ήθελα να έχει μεγαλώσει λίγο η μικρή», είπε.

Η αγαπημένη της στιγμή είναι όταν παίζει με την κόρη της στο κρεβάτι, ενώ δεν κρύβει ότι από τότε που ήρθε η μικρή στον κόσμο, τους έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή.

marietta3.jpg
«Η αγαπημένη μου στιγμή είναι όταν τη βάζω στο κρεβάτι και παίζουμε. Γίνομαι κι εγώ παιδί. Τρελαίνομαι με τις αντιδράσεις της και με τα χαδάκια της», είπε.

Η πρώην παρουσιάστρια μίλησε επίσης και για τη σχέση της με τη μέλλουσα κουμπάρα της, Μαρία Μενούνος.

«Με τη Μαρία Μενούνος είμαστε πολύ φίλες, όπως και με την οικογένειά της και τον φίλο της. Λατρεύει την Ελλάδα, αν μπορούσε θα ερχόταν πιο συχνά, αλλά το Λος Άντζελες είναι τόσο μακριά που είναι αδύνατο να έρχεται όσο συχνά θέλει. Έχει πάρα πολλούς συγγενείς εδώ που τους αγαπάει πολύ και με την πρώτη ευκαιρία τους επισκέπτεται. Γενικώς δεν έχει πάει σε πολλά ελληνικά νησιά κι έτσι πέρσι που κάναμε μαζί διακοπές, χάρηκε αρκετά στην Ελλάδα. Και φέτος, βέβαια, που θα έρθει, ελπίζουμε να αποδράσουμε για κάποιες μέρες μαζί», τόνισε.

marietta4.jpg

Όσο για τη γνωριμία της με την Charlize Theron, η Μαριέττα είπε:

«Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία. Η ίδια ήταν πάρα πολύ όμορφη, ψηλή, με τρομερό σώμα, είχε μια γλυκύτητα, ήταν χαμογελαστή και προσιτή. Μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top