Αποχαιρετούν τον Τόμας συνάδελφοι και φίλοι

Το μεσημέρι της Παρασκευής επιμνημόσυνη δέηση – στο Λονδίνο η ταφή

Αποχαιρετούν τον Τόμας συνάδελφοι και φίλοι

Συντετριμμένοι είναι οι συνάδελφοι και οι φίλοι του Τόμας Πρωτόπαπα για τον τραγικ�� χαμό του. Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Παρασκευής θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση για τον 26χρονο, ο οποίος θα ταφεί στο Λονδίνο.

Όλοι μιλούν για ένα χαμογελαστό παιδί που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Ο πόνος και η θλίψη μεγαλώνουν όταν σκέφτονται ότι δεν θα τον δουν ξανά ως Αλέξη στους «Βασιλιάδες», δεν θα μάθουν τι έγραφε στο βιβλίο που ετοίμαζε και δεν θα τον απολαύσουν στην πασαρέλα...

«Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί. Είμαι συντετριμμένος, μ' αυτό που συνέβη. Είναι πάρα πολύ άδικο», είπε ο Κώστας Κόκλας, που συνεργάστηκε με τον αδικοχαμένο 26χρονο στο επιτυχημένο σήριαλ του Mega.

Για ένα «εξαιρετικό παιδί γεμάτο όνειρα», έκανε λόγο ο Κώστας Σόμμερ, ενώ ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος τον χαρακτήρισε εξαιρετικά ταλαντούχο.

Στο μεταξύ, δεκάδες είναι τα μηνύματα από ανθρώπους που αγάπησαν τον ηθοποιό μέσα από την δουλειά του ή συγκινήθηκαν με την περιπέτειά του.

Παρασκευή στο Χαλάνδρι το τελευταίο «αντίο»

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, αύριο, Παρασκευή, στις 12:00 θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση για τον Τόμας στον ιερό ναό της Παναγίας Μαρμαριώτισσας, στο Χαλάνδρι.

Εκεί, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι θα αποχαιρετίσουν τον ξανθό «άγγελο», που θα ενταφιαστεί στο Λονδίνο, εκεί όπου θα μετακομίσουν μόνιμα οι δικοί του.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια έχει ζητήσει να στηριχθούν τα παιδικά χωριά «SOS», τα οποία βοηθούσε όσο μπορούσε και ο Τόμας. Άλλωστε, λίγες ημέρες πριν το μοιραίο τροχαίο, είχε μπει στο ρινγκ με τον Κώστα Σόμμερ σε φιλανθρωπικό αγώνα για την στήριξη των παιδιών αυτών...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top