Νίκος Βέρτης: Απαντά σε όσους αμφισβητούν τη σεξουαλική του ταυτότητα!

Και λέει πως «τα ελαφρά ναρκωτικά, θα έπρεπε να είναι ελεύθερα στην Ελλάδα»

Νίκος Βέρτης: Απαντά σε όσους αμφισβητούν τη σεξουαλική του ταυτότητα!

​Την απάντηση του, σε όσους έχουν κατά καιρούς αμφισβητήσει τη σεξουαλική του ταυτότητα, έδωσε ο Νίκος Βέρτης.

«Ε αυτά είναι αστεία και γελάμε. Δεν μπορείς μεν να τα ανεχτείς όλ’ αυτά, αλλά ούτε και να τα πάρεις στα σοβαρά. Όταν κάποιος τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό του, δεν χρειάζεται να αποδείξει ποιος είναι. Απλά δεν ασχολούμαι. Άλλωστε, καλώς ή κακώς, έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία, όπου σε αυτά τα ζητήματα είναι λίγο πιο ανοιχτά τα μυαλά τους, και δεν χρειάζεται να κρυφτείς για κάτι. Όπως και με τα ναρκωτικά, που είναι ελεύθερα και επιτρέπονται. Μεγαλώσαμε μέσα σε αυτά, και όμως δεν τα ακουμπήσαμε ποτέ!» δήλωσε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, εξήγησε και γιατί τα ελαφρά ναρκωτικά θα έπρεπε να είναι ελεύθερα στην Ελλάδα:

«Επειδή ακριβώς έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία, έχω διαπιστώσει πως εκεί πολύ λιγότεροι κάνουν χρήση ναρκωτικών βάσει αυτού του μέτρου. Ας ευνοηθεί λοιπόν το κράτος και ας μείνουν ελεύθερα. Δυστυχώς, στη χώρα μας δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο. Νομίζουμε, πως αν μείνουν ελευθερα, όλοι θα κάνουν χρήση. Δεν είναι έτσι όμως».

Όνειρο του; Να βρει την γυναίκα της ζωής του:

«Αν και έχω κάνει πολύ λίγες σχέσεις στη ζωή μου, αλλά έτυχα και σε πολύ καλές γυναίκες, σκέφτομαι, όταν θα κάνω οικογένεια, όταν θα βρω τη γυναίκα που θα γίνει η μάνα των παιδιών μου, τη γυναίκα που θα παντρευτώ, να δεχθεί να ζήσει μαζί μου σε ένα χωριό, σε μια φάρμα. Και αν βρω τη δύναμη και με αξιώσει ο θεός, θέλω εκεί να φιλοξενούνται όσοι άνθρωποι έχουν ανάγκη».

Μάλιστα τονίζει, πως «όταν βρω τη γυναίκα της ζωής μου, που θα γίνει η μάνα των παιδιών μου, θα το έχω καταλάβει από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της γνωριμίας μας!»

Όσο γιατί δεν τον έχουμε δει ποτέ με κάποια σχέση του σε δημόσια εμφάνιση;

«Δεν ήθελα ποτέ να παρουσιάσω κάποια σχέση μου δημόσια, όσο μεγάλη και σοβαρή αν ήταν. Η γυναίκα αυτή, δεν θα ήθελα να αισθανθεί ως η Νο2, να συγκριθεί με κάποια προηγούμενη ή επόμενη. Αυτή που θα παντρευτώ, θα ήθελα να είναι η Νο1 γυναίκα για μένα. Θέλω να είμαι “παρθένος” στα media, όταν βγω δημόσια μαζί της, αλλά εκείνη θα είναι η μια και μοναδική γυναίκα της ζωής μου».

​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top