Jennifer Lopez: Γούτσου γούτσου στην Hawai με το toy boy της

Θέλει η Cougar να κρυφτεί και η χαρά ΔΕΝ την αφήνει!

Jennifer Lopez: Γούτσου γούτσου στην Hawai με το toy boy της
Καρδούλες, πεταλούδες και αστεράκια βλέπει η Jennifer Lopez στην καρδιά του 25χρονου χορευτή της.

Η 42χρονη Λατίνα έχει δαγκώσει για τα καλά την λαμαρίνα με τον Casper Smart, αφού είναι μόλις λίγους μήνες μαζί του και δεν το κρύβει!

Μετά τις φωτογραφίες στις οποίες σας είχαμε δείξει αποκλειστικά από το star.gr όπου το ζευγαράκι ανταλάσσει παθιασμένα φιλιά, τώρα οι δυο τους εθέαθησαν πάλι σε μερικά καυτά ενσταντανέ στη Xαβάη.

Πρόκειται για την δεύτερη κοινή τους εμφάνιση στην οποία επιβεβαιώνεται περίτρανα η σχέση τους.

Το ζευγαράκι τσάκωσαν οι φωτογράφοι στο εξωτικό νησί, στο οποίο η Lopez πήγε να γιορτάσει οικογενειακά την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Συνδύασε λοιπόν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, πήρε και το toy boy αγκαζέ και του έδωσε και κατάλαβε!
Φορώντας μαγιό, σε πολύ χαλαρή διάθεση και εμφανώς ευδιάθετη, η 42χρονη τραγουδίστρια απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα σε μια τεράστια ξαπλώστρα-κρεβάτι, με το 25χρονο amore από δίπλα!

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά δεν σταμάτησε να ζητά τα χάδια και τις αγκαλιές του, αφού κάποια στιγμή οι παπαράτσι την τσάκωσαν να γέρνει τρυφερά στα καλογυμνασμένα του μπράτσα χωρίς να την νοιάζει τίποτα και κανένας!
Αφού λοιπόν απόλαυσαν μερικές τρυφερές στιγμές, ήπιαν τα cocktails τους και δεν σταμάτησαν να παίζουν ο ένας με τον άλλον.

Για να μην σχολιάσουμε το ύφος «κατακτητή» που είχε ο 25χρονο Casper! Αν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες, το χαμόγελό του τα λέει ΟΛΑ!
Το που θα καταλήξει αυτή η σχέση δεν το γνωρίζουμε, μιας και τα πιτσουνάκια έχουν και 17 χρόνια διαφορά (θυμάστε τι έπαθε η Demi Moore από τον Αshton Kutcher...)

Προς το παρόν πάντως περνάνε καλά και το δείχνουν, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στα ξένα tabloids όσοι τους είδαν από κοντά, ο Casper «ήταν πολύ προστατευτικός απέναντι της. Συμπεριφερόταν λες κι εκείνος ήταν ο μεγαλύτερος. Οι δυο τους δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top