Γιατρός Τόμας:«Αυτή τη στιγμή, ζούμε ένα δράμα. Είμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι όλοι»

«Κάθε παιδί που μας φεύγει είναι σαν να χάνουμε ένα κομμάτι της ψυχής μας»

Γιατρός Τόμας:«Αυτή τη στιγμή, ζούμε ένα δράμα. Είμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι όλοι»

Συντετριμμένος είναι ο γιατρός του Τόμας Πρωτόπαπα, Γιάννης Αλαμάνος, ο οποίος όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr, με το που «έφυγε» από τη ζωή ο νεαρός ηθοποιός, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Γιάννης Αλαμάνος, ήταν ο άνθρωπος που επί 66 ημέρες, από την πρώτη μέρα που ο Τόμας μπήκε στην Εντατική, ήταν συνεχώς στο πλευρό του.

Βαθύτατα συγκινημένος και συντετριμμένος από την απώλεια, ο διευθυντής της β΄ Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ και θεράπων ιατρός του Τόμας, μίλησε για τις πρώτες δύσκολες στιγμές, όταν ανέλαβε να «κουβαλήσει» το φορτίο της ανακοίνωσης της δυσάρεστης είδησης στους γονείς του 25χρονου ηθοποιού.

Ο γιατρός του Τόμας, που όλο αυτό το διάστημα ήταν στο προσκέφαλο του ηθοποιού, και προσπαθούσε να τον επαναφέρει, δεν μπορεί να κρύψει τη θλίψη που ζει μετά το θάνατο του:

«Αυτό το παιδί ήρθε στην Εντατική, με βαρύτατα τραύματα. Πρέπει να καταλάβετε, πως αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ, ζούμε ένα δράμα. Κάθε φορά που χάνουμε ένα παιδί, νιώθουμε το ίδιο. Μάλιστα πριν από τρεις μέρες χάσαμε άλλο ένα. Υποφέρουμε. Είμαστε και εμείς γονείς και δεν μπορούμε να μην μπούμε στη θέση των γονιών του Τόμας».

Μάλιστα, ο κύριος Αλαμάνος, πρόσθεσε πως:

«Είμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι όλοι. Είναι πολύ δύσκολες οιστιγμές».

Ξεκαθάρισε ωστόσο, πως χωρίς την άδεια των γονιών του Τόμας, δεν πρόκειται να παραβιάσει το ιατρικό απόρρητο:

«Ξέρετε, δεν θα ήθελα να προβώ σε καμία δήλωση που να αφορά ιατρικές πληροφορίες. Καταλαβαίνω πως ο κόσμος θέλει να ενημερωθεί, αλλά σέβομαι βαθύτατα τον Τόμας και την οικογένεια του, οπότε πρέπει να μείνω εδώ!»
​​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top