ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: το star.gr ήταν στο πάρτι για τους «Δαίμονες» και σου τα λέει όλα!

Μάθε όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: το star.gr ήταν στο πάρτι για τους «Δαίμονες» και σου τα λέει όλα!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου


Πάρτι για να γιορτάσουν την επιτυχία της ροκ όπερας «Δαίμονες» έγινε το βράδυ της Τρίτης και το star.gr ήταν το μόνο από τα ΜΜΕ που ήταν εκεί καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς! Αφού, λοιπόν, σου γράψαμε όλα όσα έγιναν μπροστά στις κάμερες, ήρθε η ώρα να μάθεις και όσα έγιναν πίσω από αυτές!

Το πάρτι έγινε στον εξωτερικό χώρο του γνωστού μαγαζιού «Pablo», στην Κηφισιά, όπου από τις 21:00 είχαν αρχίσει να καταφτάνουν συντελεστές της ροκ όπερας αλλά και άνθρωποι της «Ελληνικής Θεαμάτων».

coctails.jpg

Όσοι οι παριστάμενοι απολάμβαναν τα δροσιστικά κοκτέιλ με φρούτα, άρχισαν να καταφτάνουν και οι συντελεστές της παράστασης, με πρώτο τον Νικόλαο Καραγκιαούρη.

Εβελίνα Παπούλια και Παναγιώτης Πετράκης ήταν οι επόμενοι που κατέφτασαν στον χώρο του πάρτι, ενώ εκθαμβωτικά ντυμένη ήταν η Άννα Βίσση, που έφτασε τελευταία. Ή, μάλλον... σχεδόν τελευταία, αφού λίγο πριν τα μεσάνυχτα (με τις μεγάλες ώρες δηλαδή) ήρθε ο Νίκος Καρβέλας! Το ωραίο της υπόθεσης; Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης παράστασης ήταν ντυμένοι στα ασπρόμαυρα και... κάθισαν -τυχαίο ή όχι;- εναλλάξ για να φωτογραφηθούν!

Εκτός από τον μαέστρο, τους ηθοποιούς, τους μουσικούς και τους τεχνικούς, στο «Pablo» βρέθηκαν η αδερφή της Άννας Βίσση, Νίκη, με τις δύο της κόρες, Βέρα και Σοφία Μπούφη, η Μυρτώ Κοντοβά, ο Μάκης Πουνέντης, η Λιζέτα Νικολάου και ο Σπύρος Θεοδόσης.

daimones1.jpg

Μετά τις on camera δηλώσεις και τις φωτογραφήσεις, οι συντελεστές της ροκ όπερας -η οποία, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, πήρε παράταση μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου- χαλάρωσαν και απόλαυσαν το φαγητό και το ποτό τους.

Finger food που, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε φιλέτο κοτόπουλου σε καλαμάκια, χοιρινά σουβλάκι�� και πεντανόστιμα μεξικάνικα πιτάκια, απόλαυσαν οι συντελεστές, ενώ άφθονο έρεε το δροσερό λευκό κρασί!

Μακριά από τους «Δαίμονες», πρωταγωνιστές, μουσικοί, ηθοποιοί και τεχνικοί διασκέδασαν όλοι μαζί. Από την βραδιά δεν έλειψαν τα... γενέθλια με την Άννα Βίσση να κρατά μία πάστα με ένα κεράκι και να εύχεται σε μία εκ των συνεργάτιδών της, ενώ από τα «πηγαδάκια» δεν έλειψε η κουβέντα για τον θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα.

Παραλειπόμενο; Στον ίδιο χώρο, αλλά ουδεμία σχέση με το πάρτι, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης και ο Αντώνης Σρόιτερ με αντροπαρέα! Και μπορεί ο άνκορμαν του Alpha να μπήκε από την πλαϊνή είσοδο, από το «μάτι» του star.gr, όμως, δεν ξέφυγε...

daimones2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top