ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Ο Τόμας, είχε προβλέψει ότι μπορεί να του συμβεί τροχαίο

ΔΕΙΤΕ, τι έλεγε σε τηλεοπτική εκπομπή, ένα μήνα πριν το τραγικό ατύχημα

πρώτη ανάρτηση: 22-05-2013, 12:38

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Τόμας Πρωτόπαπα, την οποία ο νεαρός ηθοποιός είχε δώσει μόλις ΕΝΑ μήνα πριν του συμβεί το μοιραίο τροχαίο στην Αττική Οδό.

Μιλώντας τότε στην εκπομπή Joy TV, είχε κάνει λόγο για το ρόλο που παίζει η εξωτερική εμφάνιση, με τα λόγια του σήμερα να αποδεικνύονται προφητικά!

«Θεωρώ ότι να είναι κάποιος ωραίος, πέραν του ότι είναι πολύ υποκειμενικό. Η εξωτερική εμφάνιση χαλάει πολύ εύκολα. Οπότε προσπαθώ να γίνω ωραίος μέσα μου, ώστε άμα σε 30 χρόνια ή χτύπα ξύλο γίνει ένα ατύχημα και χαθεί αυτό το στοιχείο, να παραμείνω ωραίος μέσα μου, όπως πολλοί άνθρωποι που μας γοητεύουν με την προσωπικότητα και όχι με την εμφάνιση τους».

Παράλληλα, είχε αναφερθεί και στη σχέση με την αγαπημένη του, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου:

«Η μεγαλύτερη απόλαυση του να είσαι σε σχέση, πιστεύω είναι αυτές οι στιγμές που ενδεχομένως να μην είσαι καλά, και ο άνθρωπος σου που σε ξέρει, χωρίς να πει τίποτα, να έρθει να σε πάρει μια αγκαλιά. Δηλαδή να δείχνει ότι σε καταλαβαίνει, χωρίς να χρειάζεται να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου».

Και πρόσθεσε πως «το να έχεις σχέση στα 25 σου χρόνια, δεν έχει σχέση με την ηλικία. Είναι κάτι που σου βγαίνει αυθόρμητα όταν υπάρχει χημεία μεταξύ δυο ανθρώπων, και θεωρώ πολύ λάθος να βάζουμε ταμπέλες στον έρωτα. Είτε είναι ηλικίας, είτε απόστασης, είτε κοινωνικών διαφορών. Ο έρωτας είναι κάτι που βγαίνει από την καρδιά σου, και δεν επιδέχεται καμία λογική!»

5871_TOMAS_PROTOPAPAS_14092012.jpg

Μιλώντας για την αναγνωρισιμότητα του σε τόσο νεαρή ηλικία, είχε πει:

«Η αναγνωρισιμότητα άλλαξε τη ζωή μου, και πολύ και λίγο. Σίγουρα μου δόθηκαν κάποιες παραπάνω ευκαιρίες, υπήρξαν παραπάνω προτάσεις, και σίγουρα ο κόσμος με αναγνώριζε και μου το έδειχνε!»

Τέλος, τόνισε πως δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα κατά καιρούς είχε πει «γιατί από μικρός μου έλεγαν οι γονείς μου, καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου και να σε αγαπάνε δυο άτομα γι΄αυτό που είσαι, παρά να σε συμπαθούν εκατό, για κάτι που δεν είσαι!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top