ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΗ η Ιωάννα του Τόμας-«Έχασε» τον αγαπημένο της

ΔΕΙΤΕ φώτο από τις ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού

ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΗ η Ιωάννα του Τόμας-«Έχασε» τον αγαπημένο της

Εκτός από τους γονείς, τον αδερφό, τη γιαγιά και το θείο του Τόμας Πρωτόπαπα, ένα άλλο τραγικό πρόσωπο είναι και η κοπέλα του, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

Η 20χρονη, ήταν ζευγάρι επί δυο χρόνια με τον 25χρονο ηθοποιό.

Οι δυο τους, ήταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, με τον Τόμας, να έχει μάτια μόνο για την Ιωάννα του, η οποία δεν είχε καμία σχέση με το χώρο του θεάματος.

5871_TOMAS_PROTOPAPAS_14092012.jpg8565_TOMAS_PROTOPAPAS_ME_TIN_AGAPIMENI_TOY_19082012.jpg
Μάλιστα ο νεαρός ηθοποιός, όχι μόνο δεν έκρυβε τον έρωτα του για την καλή του, αλλά με κάθε ευκαιρία μιλούσε για εκείνη.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του τραγικού του ατυχήματος, η Ιωάννα δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του.

Δυο ολόκληρους μήνες, βρισκόταν στην εντατική του ΚΑΤ. Τα είχε παρατήσει όλα, για να είναι δίπλα στον αγαπημένο της. Μέχρι και τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλαμάτας όπου έπρεπε να δίνει το παρόν είχε αφήσει, περιμένοντας στωικά να γίνει το θαύμα.

Τελικά, το θαύμα δεν έγινε ποτέ. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, η Ιωάννα δήλωνε αισιόδοξη λέγοντας πως «ο Τόμας ζει. Θα τα καταφέρει!»

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, σας θυμίζουμε μερικές ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού, πριν το τραγικό τροχαίο στην Αττική Οδό, που άλλα��ε τη ζωή όλων τους.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, βλέπετε το ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι στα Κουφονήσια. Οι δυο τους τότε, είχαν επισκεφθεί το Άνω Κουφονήσι, όπου έμειναν σε φιλικό σπίτι για εφτά ημέρες.

tom1.jpgtom3.jpg
Όπως θα δείτε κι εσείς, ο Τόμας ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με την Ιωάννα την οποία δε σταμάτησε να φιλά και να αγκαλιάζει.

tom4.jpgtom6.jpg
Τότε, δήλωνε μαγεμένος ο ηθοποιός:

«Θα μου μείνουν αξέχαστες εκείνες οι δύο βραδιές, αμέσως μετά το φαγητό που πήγαμε στην παραλία, πρώτα στη Σπηλιά και την άλλη στο Πορί. Μόνοι μας, ξαπλώσαμε στην άμμο για να δούμε τα αστέρια να πέφτουν, χωρίς φωτορύπανση. Το απόλυτο σκοτάδι, άπειρα αστέρια, η Ιωάννα και εγώ. Ήταν μαγεία! Του χρόνου, πάλι Κουφονήσια!»

Και δεν είναι η μόνη ευτυχισμένη τους στιγμή. Ο φακός, τους είχε τσακώσει και σε άλλες εξίσου προσωπικές στιγμές, να χαίρονται τον έρωτα τους.

tom7.jpgtom8.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο έρωτας του δεν κρυβόταν ούτε στην Αίγινα όπου είχαν πάει τον περασμένο χρόνο για το celebrity match, με το ζευγάρι να μοιράζεται τρυφερές και ρομαντικές στιγμές στην παραλία, αλλά και στην ξαπλώστρα.

tom9.jpgtom10.jpg





​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top