Το παράπονο του Ηλία Κόζα από την παραγωγή της ελληνικής αποστολής

«Μας κάλυψαν τα εισιτήρια μέχρι την Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη πήγαμε με ΚΤΕΛ»

Άτυχοι ήταν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας και αυτό γιατί έτυχε να μας εκπροσωπήσουν στη Eurovision σε περίοδο ισχνών αγελάδων.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ηλίας Κόζας, σε αντίθεση με αποστολές του παρελθόντος, εκείνοι, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν στην έκτη θέση δεν πήραν καθόλου χρήματα.

«Δεν πήραμε απολύτως τίποτα. Το κάναμε για την τιμή και τη δόξα», είπε ο τραγουδιστής.

Και όχι μόνο δεν πήραν χρήματα, αλλά έβαλαν και από την τσέπη τους.

«Για όσους δεν το γνωρίζουν, φτάσαμε στην Αθήνα από το Μάλμε και πήραμε το ΚΤΕΛ και πήγαμε στη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι δημιουργήσαμε ένα “πρόβλημα” γιατί ήμασταν από Θεσσαλονίκη και πολλά άτομα. Σαφέστατα κάποιοι δεν έχουν αντιμετωπίσει ξανά τέτ��ιο πρόβλημα, σε κάποια πράγματα πιστεύω ότι θα πρέπει να είχαν οργανωθεί καλύτερα, αλλά τέλος πάντων τώρα τελείωσε όλο αυτό και κατανοούμε κι εμείς ότι μπορεί κάποια πράγματα να έπιασαν την παραγωγή εξ απροόπτου», είπε ο Ηλίας, αποκαλύπτοντας την εικόνα πίσω από τις κάμερες και τη λάμψη που έζησαν ο ίδι��ς και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top