«Δεν φταίω εγώ που χώρισαν Moore και Kutcher»

Δείτε τι δήλωσε η Sara Leal και πώς απαντά η Demi Moore

«Δεν φταίω εγώ που χώρισαν Moore και Kutcher»
Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου Demi Moore και Ashton Kutcher διά στόματος της 48χρονης ηθοποιού, η «πέτρα του σκανδάλου» ξαναχτύπησε!

Για την 23χρονη Sara Leal μιλάμε φυσικά.Την γυναίκα με την οποία ο 33χρονος Kutcher απάντησε την Moore, παραμονή της επετείου γάμου τους.

Σε δηλώσεις της σήμερα στα ξένα tabloids, απαντά πως όχι μόνο δεν φταίει εκείνη για το χωρισμό τους, αλλά πως αργά ή γρήγορα, το διαζύγιο τους θα ερχόταν. Απλά ήταν θέμα χρόνου.

«Μπορεί να υπήρξα εμπόδιο κάποια στιγμή στο “δρόμο” τους, αλλά σίγουρα δεν φταίω εγώ που χώρισαν. Προφανώς και ανάμεσα τους υπήρχαν προβλήματα, πολύ πριν μαθευτεί η απιστία του Ashton».
Και όχι μόνο αυτό, αλλά εμφανίζεται και μεγαλόψυχο το κορίτσι, αφού όπως λέει δεν κρατάει κακία στον 33χρονο ηθοποιό που της είπε ψέματα τη μοιραία νύχτα πως έχει χωρίσει από την σύζυγο του, ενώ δεν είχαν χωρίσει.

Ωστόσο δεν θέλει να έχει πλέον καμία επαφή μαζί του και προσθέτει πως δεν έχει καμία διάθεση οι δυο τους είτε να συμφιλιωθούν ξανά είτε να επικοινωνήσουν.

Τι απαντά σε όλ΄αυτά τώρα η 48χρονη Demi Moore; αποφεύγει να μιλήσει ευθέως αλλά έμμεσα στέλνει τα μηνυματάκια της προς πάσα κατεύθυνση.
Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, όπου ακόμα δηλώνει «Mrs Kutcher», δηλαδή «Κυρία Kutcher», η 48χρονη ηθοποιός με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών, πόσταρε:

«Γιατί να υπάρχει μόνο μια μέρα το χρόνο που να λέμε ευχαριστώ; Γι΄αυτό τόσοι πολλοί άνθρωποι νιώθουν πως δεν τους εκτιμά κανείς; Κάντε το αυτό κάθε μέρα, και όχι μόνο μια φορά το χρόνο!»

Το εν λόγω tweet, ήρθε μόλις λίγες ώρες μετά το tweet του άπιστου πρώην συζύγου, ο οποίος πόσταρε:

«Είμαι ευγνώμων για την οικογένεια, τους φίλους μου, εσάς και τον χρόνο που με βοήθησε να φτάσω ως εδώ. Εσείς για τι πράγμα είστε ευγνώμονες;»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top