Kate Middleton: Φύσηξε αεράκι και της σήκωσε το φουστανάκι!

Ως άλλη Marilyn Monroe η πριγκίπισσα παραλίγο να μας δείξει το… βρ@κ@κι της

Kate Middleton: Φύσηξε αεράκι και της σήκωσε το φουστανάκι!

Επτά μηνών έγκυος είναι πια η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton και η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φαίνεται για τα καλά. Όλοι άλλωστε αυτήν πρόσεχαν που ξεπρόβαλλε από το ασπρόμαυρο, πουά φορεματάκι της στο γάμο των πολύ καλών της φίλων William van Cutsem και Rosie Keene στο νότιο Οξφορντσάιρ.

kate1.jpgkate2.jpg

Μόνο που στο δρόμο για την εκκλησία, η εγκυμονούσα Kate, παραλίγο να έχει ένα ατυχηματάκι, αφού ο αέρας άρχισε να γίνεται δυνατός και σήκωσε το… φούστανάκι της λίγο περισσότερο από ότι έπρεπε.

Σαν άλλη Marilyn Monroe, η Kate προχωρούσε αμέριμνη και δεν κατάλαβε ότι το φορεματάκι της είχε σηκωθεί επικίνδυνα και παρά λίγο να δούμε το… βρακάκι της.

kate3.jpgkate4.jpg

Κάποια στιγμή βέβαια το πήρε χαμπάρι και προσπάθησε να κρατήσει το φόρεμά της, μέχρι να μπει στην εκκλησία.

kate5.jpgkate6.jpg

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate είχε ένα ανάλογο ατύχημα. Τον Ιούλιο του 2011, κατά τη διάρκεια περιοδείας του πριγκιπικού ζεύγους στη Βόρεια Αμερική, το φόρεμά της και πάλι ση��ώθηκε από τον αέρα στον Καναδά, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα την πάτησε ξανά με ένα κίτρινο φόρεμα της αγαπημένης της σχεδιάστριας Jenny Packham, όταν και οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τη σκηνή του upskirt της και όλη η υφήλιος είδε το εσώρουχό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top