ΣΟΚΑΡΕΙ η εικόνα της Denise Richards-Όλο και χειροτερεύει το σώμα της

Σκελετωμένη και αγνώριστη η αλλοτινή καλλονή και πρώην σύζυγος του Charlie Sheen

ΣΟΚΑΡΕΙ η εικόνα της Denise Richards-Όλο και χειροτερεύει το σώμα της

Πριν λίγο καιρό, σας είχαμε δείξει από το star.gr, τη σκελετωμένη εικόνα της Denise Richards, με πολλούς να κάνουν λόγο για ανορεξία.

denise1.jpg
Αν κρίνουμε από τις σημερινές φωτογραφίες της 42χρονης ηθοποιού, δυστυχώς αυτές οι εικασίες φαίνεται πως επαληθεύονται, μιας και η αλλοτινή καλλονή είναι πλέον αγνώριστη.

denise2.jpg
Η εικόνα της έχει χειροτερέψει αισθητά, ενώ το σώμα της είναι πιο αδύνατο από ποτέ.

denise3.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Denise Richards έχει παραμορφωθεί. Τα χέρια και τα πόδια της, είναι σοκαριστικά αδύνατα, με τις φλέβες να εξέχουν ανατριχιαστικά, ενώ το πρόσωπο της είναι τρομακτικό, μιας και τα μάγουλα της έχουν μπει κυριολεκτικά μέσα, με αποτέλεσμα να διακρίνονται τα κόκαλα της, και να έχουν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά της.

denise4.jpg
Η 42χρονη πρώην σύζυγος του Charlie Sheen και μητέρα τριών παιδιών, εθεάθη από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια οικογενε��ακής βόλτας με τα παιδάκια της.

denise5.jpg
Η ίδια πάντως, αρνείται ότι έχει ανορεξία, μιας και τον Απρίλιο, σε συνέντευξη της στο Extra, δήλωνε πως «δεν ξέρω γιατί τελευταία όλοι ασχολούνται με αυτό. Έχω έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής, και είμαι πολύ απασχολημένη με τα παιδιά μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top