Σε ποιον είπε η Rihanna ”f***ck off”;

Ανατρεπτική εμφάνιση στο βρετανικό X – Factor

Σε ποιον είπε η Rihanna ”f***ck off”;

Είπε η Rihanna για πρώτη και ίσως μοναδική φορά στη ζωή της να ντυθεί σεμνά και… ταπεινά, όμως σιγά μην δεν πρόσθετε μια… τσαχπινιά αλά RiRi.

Φόρεσε λοιπόν η Rihanna ένα κόκκινο καρό φορεματάκι από tartan, McQ by Alexander McQueen με το μαύρο το καλσονάκι της και ήταν η super star σαν μαθητριούλα. Φορούσε και το φιόγκο στα μαλλιά και ήταν… ταμάμ!!!!

Έλα όμως που με τα παπούτσια που φόρεσε θέλησε να κάνει την… ανατροπή και να μας θυμίσει ότι ναι μεν μοιάζει με μαθήτρια, αλλά όχι ότι κι ότι μαθήτρια, αλλά πολύ ατακτούλα!

Διότι τα παπούτσια της, σχεδιασμένα από τον Ινδό designer Ashish Gupta διατίθενται με στυλό από λευκό μελάνι και μπορεί όποιος τα φοράει να γράψει πάνω τους ότι θέλει.

Σκέφτηκαν λοιπόν τα σαΐνια της ομάδας της. «Τι να κάνουμε για να έχουμε λίγο ντόρο»; Και πήραν και έγραψαν πάνω στα παπούτσια τη λέξη f***ckoff.

Και μπορεί οι τηλεθεατές από το σπίτι να μην πήραν πρέφα, αφού η παραγωγή φρόντισε να μην κάνει κοντινά πλάνα στα παπούτσια, όσοι όμως κάθονταν μπροστά στη σκηνή είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!!

Εμ, Rihanna χωρίς υπερβολές γίνεται; Δεν γίνεται…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top