Έρευνα: ΔΕΝ θα κερδίσει η Δανία την φετινή Eurovision!

Ποιά στοιχεία ανατρέπουν το φαβορί και ποιά χώρα «δείχνουν» για τη νίκη;

Έρευνα: ΔΕΝ θα κερδίσει η Δανία την φετινή Eurovision!

Μπορεί εδώ και περίπου δύο μήνες η Δανία να θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη στην 58η Eurovision, ωστόσο, μία έρευνα έρχεται να... την ανατρέψει και, μάλιστα, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του διαγωνισμού!

Ο Βρετανός καθηγητής Derek Gatherer, στον τομέα της Μοριακής Γενετικής, έβγαλε, όπως κάθε χρόνο, τα δικά του προγνωστικά, βασιζόμενος στον τρόπο που ψηφίζουν οι χώρες, τις γνωστές δηλαδή σε όλους μας συμμαχίες.

Ποιά χώρα θα πάρει τη νίκη στο Μάλμε σύμφωνα με τον δρ. Gatherer;
Η... Ρωσία, που εκπροσωπείται από την Dina Garipova με το τραγούδι «What If»!

russia.jpgΌπως υποστηρίζει η έρευνα του Βρετανού επιστήμονα, η Ρωσία έχει στο πλευρό της τουλάχιστον 9 συμμάχους: Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Εσθονία, Γεωργία, Λετονία, Λιθουανία, Μολδαβία και Ουκρανία δεν αποκλείεται να της δώσουν απλόχερα το 12άρι τους.

Στο μεταξύ, μία στατιστική ανάλυση με βάση τις προηγούμενες Eurovision έρχεται να... δικαιώσει το συμπέρασμα του δρ. Gatherer: σύμφωνα με αυτήν, η Σουηδία που κέρδισε το 2012 είχε τερματίσει τρίτη το 2011, ενώ το Αζερμπαϊτζάν που διοργάνωσε τον περσινό διαγωνισμό ήταν πέμπτο την προηγούμενη χρονιά. Με αυτό το σκεπτικό, η Ρωσία, που το 2012 τερμάτισε δεύτερη, είναι φαβορί για την πρωτιά φέτος, πέντε χρόνια μετά την προηγούμενη νίκη της!

Το αν θα επαληθετούν ή όχι τα προγνωστικά... θα το μάθουμε περίπου στις 01:15!!!

Δείτε ��το βίντεο την ανάλυση του δρ. Derek Gatherer για την ανατροπή της Δανίας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top