Αυτά είναι τα γούρια των Ελλήνων στον τελικό της Eurovision!

Ολοκληρώθηκαν οι πρόβες στο «Malmo Arena» - 21η στη σκηνή η χώρα μας

Αυτά είναι τα γούρια των Ελλήνων στον τελικό της Eurovision!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον αποψινό τελικό της 58ης Eurovision και στο «Malmo Arena» όλα είναι έτοιμα για την μουσική γιορτή της Ευρώπης! Οι εκπρόσωποι των 26 χωρών έκαναν και την τελευταία πρόβα τζενεράλε, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που αποκάλυψαν τα γούρια τους.

Σε βίντεο που «ανέβηκε» στην επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision, ο Ηλίας Κόζας έδειξε την... βέρα του, όταν τον ρώτησαν αν έχει κάποιο γούρι, ενώ τα μέλη των Koza Mostra αστειεύτηκαν λέγοντας πως έχουν για καλό το... μουστάκι του Αγάθωνα!

Στις 14:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας έγινε η τρίτη και τελευταία πρόβα τζενεράλε για την αποψινή βραδιά, που θα αρχίσει στις 22:00 και θα κορυφωθεί με την ανακοίνωση του νικητή, περίπου στις 01:15.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, πρώτη στη σκηνή θα ανέβει η Γαλλία, το «Alcohol Is Free» θα εμφανιστεί 21ο κατά σειρά, ενώ το διαγωνιστικό μέρος θα κλείσει η Ιρλανδία.

Στην έναρξη θα δούμε μία κάμπια να μεταμορφώνεται σε πεταλούδα και να ξεκινά το ταξίδι της από το Μπακού, όπου έγινε η Eurovision του 2012, στο Μάλμε, ενώ θα ακολουθήσει ο ύμνος για τον διαγωνισμό που έγραψαν τα μέλη των ABBA, Benny Anderson και Björn Ulvaeus, σε συνεργασία με τον καταξιωμένο dj και παραγωγό Avicii.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με τα live των 26 διαγωνιζομένων, θα ακολουθήσει το televoting και, σταδιακά, θα ταξιδέψουμε στις 39 χώρες που πήραν μέρος στην φετινή Eurovision για να δούμε την βαθμολογία τους και να μάθουμε τον νικητή!

Δείτε στο βίντεο Koza Mostra και Αγάθωνα να δείχνουν τα γούρια τους (στο 1:25)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top