Γίνε εσύ η ΝΕΑ τραγουδίστρια των OtherView!

Μπες στο star.gr και πού ξέρεις μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή

Γίνε εσύ η ΝΕΑ τραγουδίστρια των OtherView!

Έχεις ωραία φωνή και αγαπάς το τραγούδι; Είσαι νέα, με πάθος για τη μουσική; Πώς θα σου φαινόταν να γίνεις εσύ η νέα τραγουδίστρια των OtherView;

Αν θες κι εσύ να γίνεις μέλος του επιτυχημένου συγκροτήματος δεν έχεις παρά να στείλεις το demo σου με οποιοδήποτε μέσο έχεις (ηχογράφηση, video, από το κινητό σου, κτλ).

Μπορείς επίσης να στείλεις τη διεύθυνση του προφίλ σου στο Facebook, links από το Youtube με τη δουλειά σου ή και από το Soundcloud

Η αποστολή ξεκινά τη Δευτέρα, 20 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Ιουνίου, στο e – mail : Otherview.contest@gmail.com

Μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα ακολουθήσει οντισιόν.

Γίνε λοιπόν κι εσύ η frontwoman των OtherView!

otherview.jpg

Λίγα λόγια για το συγκρότημα

Το show των OtherView αποτελείται από ένα έντονο, mainstream Dance DJ set, που περιλαμβάνει δικά τους πρωτότυπα mash-ups, original παραγωγές και ιδιαίτερα remixes, σ’ έναν εκρηκτικό συνδυασμό από live φωνητικά & όργανα (πλήκτρα, κιθάρα).

To γκρουπ έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2009 στη σκηνή του Rex μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τους Onirama, ενώ είχε προηγηθεί η κυκλοφορία του δικού τους remake στο κομμάτι «Είσαι Εδώ», digital single & video clip, στην επανέκδοση του άλμπουμ «7» του Μ. Χατζηγιάννη, από την Universal.

To 2010 με την προσθήκη performer και την κυκλοφορία 3 singles (So Long, La Luna, Kάνε Με) ξεκινάει μια δυναμική πορεία που πολύ γρήγορα αναδεικνύει το γκρουπ στο πιο επιτυχημένο σχήμα της Dance μουσικής σκηνής στην Ελλάδα.

otherview3.jpg

Το 2011, είναι η χρονιά ορόσημο στην εξέλιξη τους. Αρχικά, κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο So Long, που περιλαμβάνει 6 αγγλόφωνα και 4 ελληνόφωνα τραγούδια με μοναδικές συνεργασίες από Vegas, Mark F. Angelo και Davide Rivaz, ενώ πραγματοποιούν μοναδικές εμφανίσεις σε μουσικά βραβεία (Mad VMA), fashion shows (Madwalk) αλλά και στα καλύτερα clubs της Ελλάδας.

Μετά την αποχώρηση της τραγουδίστριας τους το χειμώνα του 2012, οι OtherView συνεχίζουν τις μουσικές τους παραγωγές, υπογράφοντας τα single των Reckless και της Κατερίνας Στικούδη, της οποίας το video clip βρίσκεται για 8 συνεχείς εβδομάδες no1 στο Mtv Hit List Hellas και συνεχίζει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top