Σοκάρει η χειρουργός της Angelina Jolie: «Τέσσερις μέρες μετά τις μαστεκτομές, άρχισε δουλειά!»

«Ήταν στο κρεβάτι με τα σωληνάκια, σε μεγάλα κέφια. Δεν το έβαζε κάτω!»

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, από την χειρουργό της Angelina Jolie, η οποία μέσω του blog “Pink Lotus Breast Cancer”, ανήρτησε ένα κείμενο όπου περιγράφει ακριβώς, πως ήταν η αντίδραση της 37χρονης ηθοποιού, τέσσερις μέρες μετά τη διπλή μαστεκτομή, και ενώ ήταν ακόμη στο κρεβάτι.
surgeon funk.jpgarticle-2324864-19CA53B3000005DC-708_634x343.jpg

Η Dr Kristi Funk, μια εκ των χειρουργών της διάσημης ηθοποιού, αποκαλύπτει στο κείμενο τ��ς πως η Jolie έπεσε στη… δουλειά, ενώ ακόμα ήταν με τα σωληνάκια και ανάρρωνε στο σπίτι της:

«Την τέταρτη μέρα μετά τις μαστεκτομές, χάρηκα που τη βρήκα, όχι μόνο σε πολύ καλή διάθεση και με άφθονη ενέργεια, αλλά και με δυο τοίχους στο σπίτι της, καλυμμένους με video wall, για τη νέα ταινία την οποία θα σκηνοθετήσει».

blog.jpg
Την επόμενη μέρα, όπως περιγράφει η χειρουργός, τοποθετήθηκαν σωληνάκια στην Jolie, με έναν φυσιολογικό ορό, ώστε να προωθηθεί η διαδικασία μέσω της οποίας οι ιστοί της Jolie, θα προετοιμάζονταν σταδιακά, για το τελικό στάδιο των εργασιών, που δεν ήταν άλλο από την «ανοικοδόμ��ση», δηλαδή την τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

jolie pitt.jpg
Όλο αυτό το διάστημα (που κράτησε περίπου τέσσερις εβδομάδες) όπως λέει η Dr Funk, η Jolie δε σταμάτησε να δουλεύει!

«Σε ένα μεγάλο ποσοστό, πιστεύω πως αυτή της η αντίδραση, αντικατοπτρίζει την προσδοκία της να αναρρώσει. Η Angelina, περίμενε να νιώσει καλά, να είναι ενεργή!» καταλήγει η χειρουργός της, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλες τις γυναίκες.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top