Τότσικας: «χάσιμο χρόνου ο στρατός. Καλά κάνουν και δεν πάνε»

Απηύδησε με τα χακί ο ηθοποιός, που ούτε το... κούρεμα δεν ξέχασε!

Τότσικας: «χάσιμο χρόνου ο στρατός. Καλά κάνουν και δεν πάνε»

Χάσιμο χρόνου και πεταμένα λεφτά χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, την στρατιωτική θητεία ο Αποστόλης Τότσικας, που μπορεί να το έβαλε το χακί, αλλά τάχθηκε υπέρ όσων προφασίζονται διάφορα για να μην το φορέσουν!

«Έχασα έναν χρόνο από τη ζωή μου. Ήταν τελείως χάσιμο χρόνου και είναι κρίμα να βλέπεις ότι τα λεφτά σου ως φορολογούμενος πηγαίνουν εκεί», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV, λες και μόνο εκείνος άφησε για λίγο υποχρεώσεις και οικογένεια για να υπηρετήσει την μαμά – πατρίδα.

Ούτε στη... Σιβηρία να τον είχαν στείλει τον Αποστόλη, που υπηρέτησε στη Θήβα (σιγά την... παραμεθόριο, αγάπη μου!) και, όπως ο ίδιος είπε, ήταν από τους «παλιούς», είχε πιάσει μια ωραία γωνία και έδινε το «ok» στους νεότερους:. «Δεν μπορούσα να λειτουργήσω από ένα σημείο και μετά. Καλά κάνουν πολλοί και δεν πηγαίνουν προφασιζόμενοι διάφορους λόγους. Αν σε κάποιους αρέσει ο πόλεμος και όλη αυτή η κατάσταση ας πάνε αυτοί».

«Ο στρατός μου έκοψε δουλειές και, γενικά, με πήγε πολύ πίσω», τόνισε ο ηθοποιός, ενώ δεν ξέχασε ούτε το ότι λόγω της θητείας... κουρεύτηκε! Σιγά καλέ – δεν είσαι δα και ο Σαμψών!

Δες στο βίντεο τις δηλώσεις Τότσικα για την στρατιωτική θητεία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top