Αγάθωνας: «θα μας ψηφίσουν οι μπεκρήδες της Ευρώπης»

Παραμένει αισιόδοξος για πρωτιά στην Eurovision ο ρεμπέτης!

Αγάθωνας: «θα μας ψηφίσουν οι μπεκρήδες της Ευρώπης»

Φουλ αισιόδοξος ότι το «Alcohol Is Free» θα προκριθεί απόψε στον τελικό της Eurovision και η Ελλάδα θα κατακτήσει την πρωτιά δηλώνει ο Αγάθωνας, λίγες ώρες πριν την μεγάλη «μάχη» στη σκηνή του «Malmo Arena»!

«Πιστεύω ότι σίγουρα θα βγούμε πρώτοι, γιατί έχουμε ένα πολύ διαφορετικό τραγούδι. Δεν έχουν ξανακούσει στην Ευρώπη μπαγλαμά, οπότε σίγουρα θα τους κάνει εντύπωση. Αν υπολογίσεις και τις ψήφους που θα πάρουμε από τους μπεκρήδες της Ευρώπης, που θα εκτιμήσουν τον στίχο του τραγουδιού που λέει “alcohol is free” αντιλαμβάνεσαι ότι έχω λόγους να είμαι αισιόδοξος», δηλώνει αστειευόμενος σε συνέντευξή του ο ρεμπέτης.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι η ελληνική αποστολή αποθεώθηκε στην πρόβα τζενεράλε, όπως έγραψε και χθες το star.gr, ενώ τα προγνωστικά για τον αποψινό ημιτελικό μας θέλουν σίγουρα στον τελικό και μας δίνουν μία από τις θέσεις 6 έως 10 της τελικής κατάταξης.

«Θα τα ανατρέψουμε όλα τα προγνωστικά! Είμαστε προετοιμασμένοι και για την πρώτη, αλλά και για την τελευταία θέση. Αν δεν πάμε καλά, θα βγούμε μετά να καταγγείλουμε ότι έγιναν σκευωρίες σε βάρος μας!», λέει με χιούμορ ο Αγάθωνας.

Και για να... αποστομώσει όσους υποστηρίζουν πως δεν έχει καμία σχέση με τον μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης, ο ρεμπέτης δεν κρύβει ότι λάτρεψε τις συμμετοχές μας με την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά, έχασε την Καλομοίρα λόγω απουσίας στην Αυστραλία, δεν του άρεσε το «Τρεχαντήρι» του Κώστα Μπίγαλη λόγω στίχου και... δικαιώνει την αντίδραση του Μιχάλη Ρακιντζή που δεν είχε καλό ήχο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top