Α. Οικονομάκου: «Όλες μου οι σχέσεις ήθελαν να με παντρευτούν»

Έχει κάνει one night stand;

Α. Οικονομάκου: «Όλες μου οι σχέσεις ήθελαν να με παντρευτούν»

Μπορεί τα γυρίσματα για τη «Ζωή της άλλης» να έχουν ολοκληρωθεί όμως η Αθηνά Οικονομάκου συμπρωταγωνιστεί το φετινό χειμ��να με τον Μάριο Αθανασίου στην παράσταση «Η μέθοδος της απιστίας» στο θέατρο Βεάκη.

Μιλώντας λοιπόν στο περιοδικό Ok! η Αθηνά μιλά για την απιστία και τον έρωτα.

Όπως έχει πει και σε άλλες συνεντεύξεις της δεν ξέρει αν συγχωρούσε την απιστία αφού όπως λέει είναι κτητική, ζηλιάρα και πιστεύει ότι πάντα θα τη βασάνιζε. Όμως η ίδια παραλίγο να απιστήσει σε μια σχέση της, αλλά τελευταία στιγμή έκανε πίσω.

«Όταν απατάς το σύντροφό σου μπαίνεις σε ένα φαύλο κύκλο από ψέματα και αυτό είναι πολύ κουραστικό και βαρετό. Είναι χάσιμο χρόνου να πρέπει να βρεις μια δικαιολογία κάθε φορά. Είναι πολύ πιο απλό να πεις στον αγαπημένο σου “ δε θέλω να είμαστε μαζί” και μετά να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να δώσεις λογαριασμό σε κανένα. Είναι πιο καλό για σένα και πιο τίμιο για τον σύντροφό σου», λέει.

Όσο για τα one night stands; Δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που κάνει τέτοια.

«Δεν μου έχει τύχει. Δεν έχω νιώσει ποτέ ότι κάποιος άντρας μπορεί να με θέλει για one night stand γιατί δεν βγάζω κάτι τέτοιο. Το στυλ μου ή η συμπεριφορά μου δεν παραπέμπει σε κοπέλες που ενδιαφέρονται για έρωτες της μιας βραδιάς. Δεν κατακρίνω αυτούς που μπορεί να τους αρέσουν τα one night stands, απλά εμένα δεν μου ταιριάζουν», τονίζει.

Και τι τύπος γυναίκας θα αναρωτιέστε εσείς ότι είναι η Αθηνά; Μα ο τύπος που οι άνδρες την βλέπουν σοβαρά.

«Δεν μου έχουν κάνει πρόταση με μονόπετρο, αλλά σχεδόν σε κάθε μου σχέση μου έλεγαν ότι θα ήθελαν να παντρευτούμε. Μπορεί να είναι και λόγια του αέρα και να μην το εννοούσαν πραγματικά, γιατί ξέρουν ότι δεν είμαι από τα κορίτσια που περνούν από τα κοσμηματοπωλεία και χαζεύουν τα μονόπετρα, ούτε ενδιαφέρομαι να εξασφαλίσω κάποιον για να με παντρευτεί», λέει.

Και όχι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δεν ήταν από αυτούς που της έκαναν πρόταση γάμου. Γι’ αυτό είπε και η κοπέλα σχεδόν.

Ο Μάριος Αθανασίου πάλι όταν ακούει για γάμο αρχίζει να τρέχει.

«Είμαι κατά του γάμου. Δεν το έκανα όταν έπρεπε, θα το κάνω τώρα;», λέει στο Ok! ο ηθοποιός.

Όσο για τις σχέσεις που τα ου προσάπτουν πότε με τη Ναταλία Γερμανού και πότε με την Αθηνά Οικονομάκου βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Με τη Ναταλία είμαστε φίλοι και γείτονες. Δεν έχουμε σχέση και γελάμε πολύ με ότι γράφεται. Το ίδιο ισχύει και για την Αθηνά. Είμαι μόνος μου αυτή την περίοδο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top