Β. Κωστέτσος: «Πήγα να πεθάνω από αναβολικά»

Η συγκλο��ιστική αποκάλυψη του σχεδιαστή

Β. Κωστέτσος: «Πήγα να πεθάνω από αναβολικά»

Απίστευτες αποκαλύψεις ακολούθησαν την παραδοχή του πατέρα του Νίκου Γιγουρτάκη ότι ο γιος του έφυγε πρόωρα και ξαφνικά από τη χρήση αναβολικών. Πάρα πολλοί άνθρωποι από το χώρο της showbiz αποκαλύπτουν τώρα ότι πολλοί είναι αυτοί που παίρνουν αναβολικά στο χώρο με στόχο να φτιάξουν το τέλειο κορμί.

Ένας από αυτούς και ο Βασίλειος Κωστέτσος που όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Μίλα, το 2003 παραλίγο να πεθάνει από τη χρήση αναβολικών.

Το 2003 λοιπόν και για τις ανάγκες μιας γυμνής φωτογράφησης, ο Βασίλειος Κωστέτσος άρχισε να παίρνει εφεδρίνες για 15 μέρες ώστε να φτιάξει ένα τέλειο σώμα, γραμμωμένο με κοιλιακούς.

«Με είχε προσεγγίσει ένα μοντέλο μου τότε, ο οποίος δούλευε και σε ένα γυμναστήριο part time. Μου πρότεινε να μου δώσει κάτι χάπια. Κάτι εφεδρίνες, οι οποίες σε πολύ σύντομο διάστημα έχανες λίπος και γράμμωνε το σώμα. Μάλιστα μου είχε πει, αν με ρωτήσει κανείς που τα βρήκα να μην πω γιατί τα φέρνουν κρυφά από Γερμανία», είπε ο γνωστός σχεδιαστής στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Όμως όπως παραδέχτηκε δεν ρώτησε ποτέ κανένα γιατρό ή ειδικό για τα χάπια αυτά. Άρχισε λοιπόν να τα παίρνει και τότε άρχισε το μαρτύριό του.

«Παραλίγο να προκαλέσουν πήξη στο αίμα μου και να πάθω έμφραγμα, διότι το βράδυ είχα τρομερές ταχυκαρδίες και με προλάβανε στο τσακ», εξομολογήθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Οι γιατροί είπαν ότι έζησα από θαύμα», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε ότι και ένας πολύ καλός του φίλος είχε την ίδια περιπέτεια.

Εκείνος είχε πάρει ενέσιμα σκευάσματα για αυξητική των μυών τα οποία είχαν έρθει λαθραία από Βουλγαρία και τα είχε προμηθευτεί από ένα μπαρ.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top