Π. Περιστέρη: «Ο Γιώργος δεν μ’ αφήνει να πληρώνω τίποτα»

Τι κάνει για να του το ανταποδώσει;

Π. Περιστέρη: «Ο Γιώργος δεν μ’ αφήνει να πληρώνω τίποτα»

Σας είχαμε γράψει και πάλι εδώ από το star.gr ότι ο Γιώργος Σαμπάνης δηλώνει παραδοσιακός τύπος και ότι πληρώνει αυτός όλους τους λογαριασμούς στο σπίτι.

Τώρα έρχεται και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη να το επιβεβαιώσει σε συνέντευξή της στο Made In Star. Βέβαια το κορίτσι δεν αισθάνεται καθόλου καλά με αυτήν την κατάσταση και το λέει και στην εκπομπή.

«Αν ήταν στο χέρι μου θα ήθελα να είμαι ουσιαστικά δίκαιη. Το θέμα είναι ότι ο Γιώργος είναι σ’ αυτά κάθετος. Παραδοσιακός», είπε η Πατρίτσια.

Πάντως μη νομίζετε ότι η κοπέλα εκμεταλλεύεται τον καλό της και δεν κάνει τίποτα για να τον ευχαριστήσει. Αντιθέτως. Και στο supermarketπάει και δωράκια του παίρνει και του μαγειρεύει. Όχι για να μη λέτε.

Τώρα βέβαια με το θίασο που συμπρωταγωνιστεί θα βγει σε περιοδεία, οπότε αρκετές μέρες της εβδομάδας θα λείπει από το σπίτι, πράγμα που δεν της αρέσει και πολύ, αφού θα της λείπει ο καλός της.

Στην πρεμιέρα της πάντως δε θα ήθελε να πάει ο Γιώργος Σαμπάνης γιατί πολύ ντρέπεται. Τι κι αν αυτός της λέει ότι της αρέσει σε όλες τις δουλειές της, εκείνη δεν μπορεί αγχώνεται.

Πάντως όπως μας τα περιγράφει η Πατρίτσια, ο Γιώργος είναι κελεπούρι. Και ανοιχτοχέρης και κουβαρντάς και την αγαπάει και την στηρίζει.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top