Πάνος Κιάμος : «Έχω τραγουδήσει σε άδεια μαγαζιά! Ποτέ δεν είπα “τα παρατάω”»

«Θέλω να είμαι ο Κιάμος πάνω στην πίστα και ο Πάνος από κάτω» λέει

Πάνος Κιάμος : «Έχω τραγουδήσει σε άδεια μαγαζιά! Ποτέ δεν είπα “τα παρατάω”»

Για την μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο του τραγουδιού και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην αρχή της καριέρας του μίλησε ο Πάνος Κιάμος.

«Έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές. Έχω τραγουδήσει σε άδεια μαγαζιά, έχω τραγουδήσει σε μαγαζιά με πέντε και δέκα παρέες, έχω κάνει δουλειές που δεν παιζόντουσαν στα ραδιόφωνα και στεναχωριόμουνα, αλλά δεν είπα ποτέ “τα παρατάω”. Πραγματικά αγαπώ αυτό τον χώρο. Αν είναι όλα εύκολα από τον πρώτο δίσκο, δεν υπάρχει η εκτίμηση της επιτυχίας γιατί δεν έχεις δει την αποτυχία» είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Αυτό που τονίζει είναι πως «πάνω από όλα φροντίζω να είμαι αληθινός. Να είμαι ο Κιάμος πάνω στην πίστα και ο Πάνος κάτω από την πίστα. Ποτέ δεν θέλω να πουν ότι είχα προσωπείο. Το κράτησα ως αρχή αυτό από το 1998 που ξεκίνησα».

Από μικρός λάτρευε το τραγούδι και τονίζει πως «όταν έδωσα πανελλαδικές και περίμενα τα αποτελέσματ��, άρχισα να ρωτάω που γίνονται οντισιόν, οπότε και ξεκίνησα… Δεν άκουσα τους γονείς μου. Εκείνοι ήθελαν να ακολουθήσω ιατρική. Είναι μια πορεία 15 χρόνων… Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν έκανα αυτό που αγαπώ» .

Τώρα ετοιμάζεται για την περιοδεία του στην Αυστραλία! «Αρχές Ιούνη φεύγω για Αυστραλία και μετά θα κάνουμε εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό» δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top