Pitt- Jolie: Παντρεύονται νωρίτερα μετά τη μαστεκτομή της Angelina

Τι δηλώνει η οικογένεια του ζεύγους για την επέμβαση της ηθοποιού

Pitt- Jolie: Παντρεύονται νωρίτερα μετά τη μαστεκτομή της Angelina

​Το γοργόν και χάριν έχει… Μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη η Angelina Jolie τώρα σκέφτεται να παντρευτεί τον Brad Pitt το συντομότερο!

«Η Angie σκέφτεται περισσότερο από ποτέ να παντρευτεί τώρα τον αρραβωνιαστικό της Brad Pitt. Τα παιδιά της το περιμένουν πως και πως και ρωτάνε διαρκώς τους γονείς τους πότε θα ανέβ��υν τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι σημαντικό για εκείνους να επισημοποιηθεί η σχέση τους, ειδικά αυτή τη στιγμή μετά την επέμβαση της Angelina» αποκαλύπτει πηγή άπό το στενό οικογενειακό περιβάλλον της ηθοποιού.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβρη του 2011, όταν ο Brad έκανε πρόταση στην Angelina με ένα δαχτυλίδι αξίας 500.000 δολαρίων.

Λίγους μήνες νωρίτερα, ο αστέρας του Hollywood είχε δηλώσει πως «τα παιδιά μας πιέζουν να παντρευτούμε και ρωτάνε διαρκώς. Θέλω πολύ να παντρευτούμε»…

Στο πλευρό της Angelina πέρα από τον Brad είναι και η οικογένειά του. Οι γονείς του Pitt μόλις έμαθαν για την επέμβαση της μέλλουσας νύφης τους δήλωσαν: «Είμαστε υπερήφανοι για την Angie. Η απόφασή της να προλάβει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου σημαίνει πολλά για την οικογένειά μας και ιδιαίτερα για τα εγγόνια μας. Την αγαπάμε με όλη μας την ψυχή».

Ο αδερφός της Jolie, James Haven μίλησε εκπροσωπώντας την οικογένεια λέγοντας: «Η αδερφή μου, όπως και η μητέρα μας, έχει πάντα ως πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά της. Είμαι ευγνώμων που είμαι αδερφός της».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top