Αγγελική Ηλιάδη: Απαντά αν είναι ερωτευμένη ή όχι, με τον Σάββα Γκέντσογλ��υ!

Τονίζει πως «το παιδί μου είναι πάνω απ΄όλα»-ΔΕΙΤΕ τι λέει

Αγγελική Ηλιάδη: Απαντά αν είναι ερωτευμένη ή όχι, με τον Σάββα Γκέντσογλου!

Για το γιο της Μπαμπίνο, τη σχέση με το Σάββα Γκέντσογλου που της χρεώνουν, αλλά και τον πρώην της Κώστα Μηλιωτάκη, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια, αναφερόμενη στο νεαρό ποδοσφαιριστή με τον οποίο τα δημοσιεύματα τη θέλουν να ζει τον έρωτα, ξεκαθάρισε πως «δεν είμαι ερωτευμένη. Είμαι σε μια τελείως διαφορετική φάση τώρα. Δεν σχολιάζω τίποτα απ΄ότι γράφεται και λέγεται! Είναι ένα θέμα, που δεν έχει βάση».

Άλλωστε, ξεκαθάρισε πως το παιδί της είναι πάνω απ΄όλα:

«Δεν μπορεί το παιδί να μπαίνει σε μια διαδικασία αν εγώ έχω ένα φλερτ, ή μια σχέση που δεν έχει βάσεις ή είναι πολύ στην αρχή της, ή δεν έχει ουσία! Προϋποθέτει ένα πέρασμα χρόνου για να γνωρίσω στο παιδί μου το σύντροφο μου».

Στο σημείο αυτό, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον πρώην της, Κώστα Μηλιωτάκη, λέγοντας:

«Είχα έναν άνθρωπο, που ζούσαμε μαζί, και είχε ένα ρόλο στη ζωή του παιδιού. Άσχετα αν δεν προχώρησε ή όχι. Αλλά μετά από ένα μεγάλο διάστημα, ο μικρός γνώρισε τον άνθρωπο μου. Αν εγώ δεν είμαι 1000 τοις χιλίοις σίγουρη για τις προθέσεις ενός ανθρώπου, δεν θα ξαναβάλω το παιδί μου σε αυτή τη διαδικασία. Θέλω να τον έχω πάρα πολύ προστατευμένο!»

Τέλος, τόνισε πως έχει πάρα πολλά άγχη για τον 8χρονο γιο της Μπαμπίνο, αλλά το μεγαλύτερο ζητούμενο της, είναι «να μεγαλώσει σωστά, να έχει ένα καλό χαρακτήρα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να είναι καλός άνθρωπος μέσα του!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top