Ούτε στον... πατέρα της δεν είπε η Jolie για την μαστεκτομή

Το έμαθε από το Ίντερνετ παρά το ότι την είδε δύο ημέρες πριν!

Ούτε στον... πατέρα της δεν είπε η Jolie για την μαστεκτομή

Ακόμα και από τον ίδιο της τον πατέρα κράτησε κρυφή την διπλή μαστεκτομή η Angelina Jolie: όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, έμαθε τα νέα από το Ίντερνετ και, μάλιστα, παρά το ότι συνάντησε την κόρη του δύο ημέρες πριν την αποκάλυψη!

Ο Jon Voight έμαθε για την περιπέτεια υγείας της κόρης του μαζί με όλο τον υπόλοιπο κόσμο, μετά το συγκλονιστικό της άρθρο στους «New York Times».

jolie_voight.jpg«Την είδα δύο ημέρες πριν, μαζί με τον γιό μου, Jamie, για τα γενέθλιά του. Ήμουν μαζί της και με τον Brad Pitt, όμως, δεν γνώριζα τίποτα. Ούτε φαινόταν το παραμικρό», είπε ο πατέρας της πανέμορφης ηθοποιού, προσθέτοντας πως έμεινε έκπληκτος όταν διάβασε το άρθρο της!

Οι σχέσεις της Angelina με τον πατέρα της αποκαταστάθηκαν το 2011, μετά από περίπου 10 χρόνια καβγάδων και εκατέρωθεν αιχμηρών δηλώσεων, κάτι που ενδεχομένως εξηγεί την στάση της 36χρονης σταρ.

Πληροφορίες λένε πως το διαζύγιο των γονιών της, τo 1980, και η απόφαση της μητέρας της, Marcheline Bertrand, να εγκαταλείψει την καριέρα της στην υποκριτική για να καταφέρει να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά, ήταν εκείνο που εξόργισε την Angelina.

Το μεταξύ τους χάσμα άρχισε να μικραίνει το 2007, όταν η Marcheline «έφυγε» νικημένη από τον καρκίνο, ενώ η συμφιλίωση ήρθε τέσσερα χρόνια μετά: «σκέφτηκα ότι τα παιδιά μου δεν θα γνώριζαν ποτέ τον παππού τους. Σκέφτηκα τον αδελφό μου που είχε μόνο έναν γονιό και σκέφτηκα ότι ο πατέρας μου θα ήταν τελείως μόνος», είχε δηλώσει η Angelina, αποκαλύπτοντας πως έχει συμφωνήσει με τον πατέρα της να μην μιλούν για το παρελθόν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top