ΠΩΣ κατάφερε η Angelina Jolie να διατηρήσει φυσιολογική την οικογενειακή ζωή μετά τη μαστεκτομή

Διαβάστε το χρονικό, της ηρωικής της προσπάθειας

Μπορεί η Angelina Jolie να πήρε την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της κάνοντας διπλή μαστεκτομή, αλλά όπως τόνισε στο editorial της στους «New York Times», το έκανε για το καλό της οικογένειας της, αλλά και του ίδιου της του εαυτού!

family.jpg
Αυτό που κάνει όμως ηρωικό το εγχείρημα της, είναι πως πέρα από τα επίπονα χειρουργεία που διήρεκσαν τρεις ολόκληρους μήνες, η 37χρονη ηθοποιός έπρεπε παράλληλα να διατηρήσει τους φυσιολογικούς ρυθμούς στην οικογένεια της, και να μην επηρεαστεί αρνητικά η ζωή της με τον Brad Pitt αλλά και τα έξι παιδιά της.

jolie1.jpgbrad-jolie.jpg


Πηγές κοντά στο ζευγάρι, αποκαλύπτουν στα ξένα ΜΜΕ, πως η Jolie υπερέβαλλε εαυτόν για τρεις ολόκληρους μήνες προκειμένου να τα καταφέρει και να ανταπεξέλθει.

«Παρά τις μυστικές εγχειρήσεις, τα πράγματα έδειχναν φυσιολογικά προς τα έξω. Τα παιδιά διατήρησαν το πρόγραμμα τους. Πήγαιναν κανονικά καθημερινά στο σχολείο, και συνέχιζαν κανονικά τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες».

jolie2.jpg
Μάλιστα, στο κείμενο της, όπου εξηγεί την «ιατρική της απόφαση», η 37χρονη ηθοποιός τονίζει πως τα έξι της παιδιά υπήρξαν πολύ γενναία όλο αυτό το δύσκολο διάστημα:

«Είναι ανακουφιστικό, πως δεν βλέπουν κάτι το οποίο τα κάνει να μην νιώθουν άνετα. Μπορούν να δουν τις μικρές ουλές μου, και μέχρι εκεί.Όλα τα άλλα, είναι απλά η Μαμά τους, όπως πάντα ήταν. Και ξέρουν πως τα αγαπώ πολύ, και πως θα κάνω τα πάντα ώστε να είμαι δίπλα τους, όσο περισσότερο μπορώ», κατέληξε στο συγκινητικό της μήνυμα.

jolie3.jpg
Ακόμα πιο συγκλονιστικό, είναι πως όλο αυτό τον καιρό, πέρα από την προσπάθεια της να διατηρήσει φυσιολογική την οικο��ενειακή της ζωή, η Angelina συνέχιζε κανονικά και όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες της.

jplie4.jpg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ:

2 Φεβρουαρίου: Ξεκινά τις θεραπείες για τη διπλή μαστεκτομή, ξεκινώντας με επέμβαση στις θηλές, η οποία αποκλείει την ασθένεια από τους αγωγούς του στήθους, και βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή.

16 Φεβρουαρίου: Yποβάλλεται στη διπλή μαστεκτομή. Ένα χειρουργείο που διαρκεί 8 ώρες, στο οποίο αφαιρούνται οι ιστοί του στήθους, πριν τοποθετηθούν προσωρινά «γεμίσματα» στο σημείο αυτό.

26 Μαρτ��ου: Μετά την εγχείρηση, τη βλέπουμε στη Δημοκρατία του Congo μαζί με το Βρετανό Υπουργό Εξωτερικών.

4 Απριλίου: Δίνει το παρόν στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής των Γυναικών στη Νέα Υόρκη, και μάλιστα σε πολύ μεγάλα κέφια.

11 Απριλίου: Κάνει κι άλλη δημόσια εμφάνιση, αυτή τη φορά, στο Λονδίνο.20 Απριλίου: Yποβάλλεται στην τελική εγχείρηση, όπου στα στήθη της τοποθετούνται εμφυτεύματα.

27 Απριλίου: Η ιατρική διαδικασία ολοκληρώνεται και οι γιατροί την ενημερώνουν πως το χειρουργείο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, και οι πιθανότητες να προσβληθεί από καρκίνο του στήθους, μειώθηκαν στο 5% από το 87%.

14 Μαΐου: Αποκαλύπτει με editorial στους «New York Times», την ηρωική της απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top