Ποιοι ηθοποιοί δεν απογοητεύονται από την κρίση;

Τι λένε Βουτσάς, Ματίκα και Κόκλας για την δύσκολη περίοδο

Ποιοι ηθοποιοί δεν απογοητεύονται από την κρίση;

Πρώτη ανάρτηση: 00:55


Η κρίση μπορεί καλά να κρατεί, αλλά οι ηθοποιοί δεν το βάζουν κάτω και αντιστέκονται σθεναρά. Στέλνουν μάλιστα και το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας:


«Nα είμαστε θυμωμένοι για να ξεσπάσουμε. Να μην μας πιάνει θλίψη. Θυμό, για να μπορέσουμε ν��αντισταθούμε» λέει ο Κώστας Βουτσάς.

Η Θάλεια Ματίκα από την άλλη, δηλώνει αγχωμένη με την όλη κατάσταση:«είναι μια καινούργια πραγματικότητα. Είναι πολύ νωπή ακόμη για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει, και όλοι είμαστε σε αναμονή αυτών που έρχονται».

Έτοιμη να κάνει τα πάντα για να ζήσει, είναι και η Κάτια Νικολαϊδου που λέει πως «η τηλεόραση φέτος δεν θα μου λείψει, γιατί φέτος δεν υπάρχει τηλεόραση. Τα λεφτά της τηλεόρασης σίγουρα μου έχουν λείψει. Τα πάντα μπορώ να κάνω για να ζήσω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά αγαπώ πολύ τη δουλειά μου».

Όσο για τον Κώστα Κόκλα; Δηλώνει έτοιμος να παίξει και σε τούρκικη αλλά και σε κινέζικη παραγωγή αν του ζητηθεί, αρκεί να έχει δουλειά!

«Στην φάση που είμαστε και σε κινέζικη θα δούλευα. Καλούμαστε στις δυσκολίες να είμαστε κοντά στον κόσμο και να τον κάνουμε, να ονειρεύεται, να ελπίζει και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο».

Κάντε κλικ και δείτε τι δήλωσαν όλοι τους στην κάμερα του Star…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top