Η Έλλη Κοκκίνου απαντά: ετοιμάζεται να παντρευτεί;

Τι εξομολογείται για τον γιό της και τα προσωπικά της

Η Έλλη Κοκκίνου απαντά: ετοιμάζεται να παντρευτεί;

Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί δεύτερη φορά μίλησε η Έλλη Κοκκίνου, αποκαλύπτοντας πως είναι χαρούμενη, αλλά και ότι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ημέρας της είναι όταν ξαπλώνει αγκαλιά με τον γιό της!

Επισημαίνοντας πως για την προσωπική της ζωή δεν έχει να δώσει λογαριασμό στον κόσμο, αλλά μόνο στους δικούς της ανθρώπους, η δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε και αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί: «δεν έχω λόγο να παντρευτώ, τώρα που μιλάμε! Δεν είμαι κατά του γάμου, εξάλλου το έκανα. Δεν ξέρω, όμως, αν θέλω να το κάνω δεύτερη φορά. Βέβαια, αν σε μερικά χρόνια μου έρθει η αναλαμπή και θέλω... μπορεί να το κάνω!».

«Έχω φάει αρκετές σφαλιάρες, όπως όλος ο κόσμος. Όμως, η ζωή είναι μικρή και γι’ αυτό θέλω να την ζω και την χαίρομαι με ανθρώπους που πραγματικά μου αξίζουν και τους αξίζω κι εγώ», συνέχισε η Έλλη και εξομολογήθηκε πως είναι ευτυχισμένη όταν κρατά τον γιό της, Αλέξανδρο και όταν ξαπλώνουν και χουζουρεύουν μαζί.

«Όταν γίνεσαι γονιός, έρχεσαι στα λόγια της μητέρας σου», συνέχισε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως ο Αλέξανδρος, είναι όπως η μαμά του, συνεσταλμένος και ταυτόχρονα... τρελιάρης!

Τέλος, η Έλλη δεν έκρυψε ότι το βαρύ της πρόγραμμα δεν της αφήνει καθόλου ελεύθερο χρόνο, αλλά ούτε της επιτρέπει να κοιμάται καλά, αφού βρίσκεται καθημερινά στον παιδικό σταθμό τον οποίο έχει ανοίξει και παράλληλα συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top