«Σήκωσαν» 82.000 ευρώ από την συναυλία του Bieber!

Κινηματογραφική επιδρομή στο στάδιο - χαμπάρι δεν πήραν τους ληστές

«Σήκωσαν» 82.000 ευρώ από την συναυλία του Bieber!

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν μετά από συναυλία του Justin Bieber, καθώς ληστές «μπούκαραν» στο στάδιο και έκλεψαν τις εισπράξεις, ύψους περίπου 82.000 ευρώ!

Στο «μάτι» των κακοποιών μπήκε το στάδιο του Γιοχάνεσμπουργκ, όπου ο 19χρονος σταρ εμφανίστηκε την Κυριακή που μας πέρασε, με τεράστια επιτυχία.

listia1.jpg

Χρειάστηκε να ξημερώσει η Δευτέρα για να γίνει αντιληπτή η ληστεία: σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι κακοποιοί χρησιμοποίησαν σκοινιά, σφυριά και αξίνες!

«Δεν γνωρίζουμε πόσα άτομα εμπλέκονται, καθώς ακόμα συλλέγουμε αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε αστυνομική πηγή στο βρετανικό δίκτυο BBC, προσθέτοντας πως οι ληστές μπήκαν πιθανότατα από την ταράτσα και, αφού έσπασαν έναν τοίχο, εισήλθαν στο δωμάτιο με τα χρήματα, από το οποίο έφυγαν ανενόχλητοι...

listia2.jpg

Πάντως, το tour του Justin Bieber έχει αφήσει ουκ ολίγα περιστατικά να θυμόμαστε: πρώτα ο 19χρονος κατ��ρρευσε στη σκηνή στο Λονδίνο, μετά «συνέλαβαν» την μαϊμού του στη Γερμανία επειδή δεν είχα τα απαραίτητα χαρτιά, έπειτα εντοπίστηκαν ναρκωτικά στο πούλμαν του στη Σουηδία και τώρα ήρθε η κλοπή να βάλει το κερασάκι στην τούρτα!

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τη συναυλία του Justin στο Γιοχάνεσμπουργκ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top