Φωτό star.gr: τι έκαναν Χρουσαλά – Κριθαριώτη στο Λονδίνο;

Με το ίδιο αεροπλάνο, αλλά σε άλλες θέσεις, ταξίδεψαν οι δύο κυρίες

Φωτό star.gr: τι έκαναν Χρουσαλά – Κριθαριώτη στο Λονδίνο;

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Πολύ... showbiz «έπεσε» σε αεροπλάνο το βράδυ της Δευτέρας: το star.gr «τσάκωσε» Μαριέττα Χρουσαλά και Σήλια Κριθαριώτη στην πτήση Λονδίνο – Αθήνα!

Solo επέστρεψε από την βρετανική πρωτεύουσα η Μαριέττα, που ταξίδεψε στην οικονομική θέση, όσο η Σήλια ήταν μαζί με τον γιό της και στην business class. Οι δύο κυρίες κάνουν στενή παρέα, ενώ η σχεδιάστρια, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, θα είναι μία από τις νονές της κορούλας του μοντέλου!

φωτογραφία.jpg

Μάλιστα, το «μάτι» του star.gr απαθανάτισε τις δύο κυρίες την ώρα που παραλάμβαναν τις αποσκευές τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Η Μαριέττα ήταν άβαφη, φορούσε τζιν παντελόνι και βεραμάν φούτερ ζακετα. Με το που πήρε τις βαλίτσες, τις παρέδωσε στον σοφέρ της και πήγε να ψωνίσει απο τα μαγαζιά του αεροδρομίου.

Στο ίδιο αεροπλάνο ταξίδευαν και αρκετοί δημοσιογράφοι, όπως ο Φίλιππος Συριγος, οι οποίοι βρέθηκαν στο Λονδίνο για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρεάλ.

φωτογραφία2.jpg

Όσο για το τι έκαναν στο Λονδίνο;
Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της σχεδιάστριας μόδας στο Twitter, παρακολούθησαν κι αυτές από κοντά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στον τελικό τ��ς Ευρωλίγκας!

celia1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top