«Ο πατέρας μου σκοτώθηκε όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος 8 μηνών»

Η τραγική ιστορία ζωής πασίγνωστου Έλληνα κομμωτή

«Ο πατέρας μου σκοτώθηκε όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος 8 μηνών»

Για την τραγική ιστορία ζωής του, αλλά και τον πάμφτωχο τρόπο που μεγάλωσε, μίλησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός κομμωτής, αποκάλυψε, πως «η μητέρα μου ήταν 8 μηνών έγκυος σε μένα και τον αδερφό μου. Ο πατέρας μου, ήταν π��δοσφαιριστής σε μια πολύ γνωστή ομάδα της Κρήτης. Ένα μήνα πριν η μητέρα μου μας γεννήσει, ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε τροχαίο, την ώρα που γύρναγε από την προπόνηση. Τον χτύπησε κάποιος, έπεσε σε γκρεμό και σκοτώθηκε ακαριαία. Η μητέρα μου, πήγε με την κοιλιά στο στόμα στην κηδεία, 15 χρονών κοριτσάκι. Νοσηλεύτηκε σε ένα νοσοκομείο μετά, γιατί δεν έτρωγε, έκλαιγε και στεναχωριότανε».

Όπως προσθέτει, «μεγάλωσα νομίζοντας πως ο πατέρας μου έχει πάει στην Αθήνα να μας φέρει δώρα. Κάποια στιγμή το έμαθα από τη γειτονιά, από κάποια παιδιά, και πήγα κλαίγοντας στη μητέρα μου, και τότε μου το αποκάλυψε».

Πώς ήταν τα παιδικά του χρόνια;

«Μεγαλώσαμε πάμφτωχα. Θυμάμαι τους γείτονες να μας φέρνουν φαγητά, γάλατα, σοκολάτες, κρέατα, κι εμείς χαιρόμασταν. Διάφοροι, μας έλεγαν να μας δώσει για υιοθεσία, ή να μας πάει σε ένα ορφανοτροφείο. Αλλά η μητέρα μου ήταν ανένδοτη και τους έλεγε “μόνο πάνω από το πτώμα μου θα πάρετε τα παιδιά μου”».

Στο τέλος, δεν παρέλειψε –μιλώντας για τα επαγγελματικά του- να ρίξει και τα καρφιά του στην Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία συνεργάστηκαν για μια φωτογράφιση, μόνο που του έκανε πολύ κακή εντύπωση, μιας και θεώρησε πως ήταν πολύ snob:

«Δεν είχαμε καθόλου καλή χημεία σε μια φωτογράφιση. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ υπερτιμημένο κορίτσι, που νομίζει ότι είναι πολύ σημαντικότερη απ΄ότι είναι. Και όλη αυτή η υπερβολή με το μαλλί, τα ρούχα, και το μακιγιάζ από πολύ νωρίς το πρωί, είναι τραγική. Αν είσαι ξινός, είσαι με όλους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top