Δείτε: επιτέθηκε σε δημοσιογράφο η Άντζελα Δημητρίου

Είδε τον πρώην με άλλη και... ξέσπασε αλλού!

Δείτε: επιτέθηκε σε δημοσιογράφο η Άντζελα Δημητρίου

Σε... δημοσιογράφο ξέσπασε η Άντζελα Δημητρίου, που είχε νεύρα - κρόσια επειδή σε νυχτερινή της έξοδο «πέτυχε» τον (δύο φορές) πρώην, Γιώργο Τρούπη, με νέα συνοδό!

Η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού ανέβηκε στην πίστα όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης, τραγούδησε και... κλωτσοβόλησε χορεύοντας, όμως, «φόρτωσε»: στα πρώτα τραπέζια είδε τον Γιώργο Τρούπη με αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό! «Και ποια θυσία, ποια θυσία έχει κάνει αυτή για σέεεεενα» τραγούδησε η Άντζελα και έριξε κοφτές ματιές στον πρώην με τα νεύρα τσίτα.

Ποιός είδε τον «μύθο» και δεν τον φοβήθηκε μετά... «Πώς περάσατε» ρώτησε η δημοσιογράφος και η Άντζελα τον «στόλισε» ωσάν χριστουγεννιάτικο δέντρο, αφού πρώτα γύρισε και ξαναγύρισε την πλάτη επιδεικτικά.

Σειρά είχε το μικρόφωνο, το οποίο η τραγουδίστρια έσπρωξε λες και έσπρωχνε τον πρώην, ενώ...πέταξε και λουλούδι στην δημοσιογράφο, έτσι για να μην την πουν κακιά...

Όμως, τα νεύρα δεν περνάνε εύκολα και η Άντζελα ξέσπασε: «Τέρμα! Μέχρι εδώ! Κλείσ’ τηνε, κλεισ’ τηνε... Από εμένα κάνετε νούμερα και τηλεθέαση, εγώ σας πληρώνω», άρχισε να λέει και έσπρωξε την δημοσιογράφο γεμάτη θυμό!

Σιγά κυρία Δημητρίου μου - η κοπέλα την δουλειά της έκανε, δεν συνόδευε αυτή τον Τρούπη!

Δείτε καρέ - καρέ το περιστατικό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top