«Θέλω να τιμωρηθούν αυτοί που σκότωσαν τον Νίκο»

Ο Τάκης Γιγουρτάκης φοράει τα ρούχα του γιου του

«Θέλω να τιμωρηθούν αυτοί που σκότωσαν τον Νίκο»

Στον εντοπισμό όσων εμπορεύονται αναβολικά και ύποπτα για την υγεία σκευάσματα έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες του πατέρα του Νίκου Γιγουρτάκη, ο οποίος για μια ακόμη φορά μίλησε για συμπληρώματα διατροφής που «σκότωσαν» το παιδί του.

«Ήταν φανερό από την αρχή ότι αυτή ήταν η αιτία που σκότωσε τον Νίκο. Ούτως ή άλλως τα έπαιρνε από μικρός. Τα παιδιά πηγαίνουν στα γυμναστήρια και τους δίνουν όλες αυτές τις ουσίες για να φτιάξουν σώμα. Πρόκειται για πρωτεϊνες, οι οποίες περιέχουν τεράστια ποσότητα χοληστερίνης, με αποτέλεσμα ο Νίκος, ο οποίος πρόσεχε τόσο πολύ την υγεία του και την διατροφή του, να έχει χοληστερίνη στον «Θεό». Τους λένε ότι παλιότερα τα έπαιρναν διάσημοι αθλητές, πολύ γνωστά πρόσωπα, ότι είναι ακίνδυνα, ενώ οι περισσότεροι γυμναστές μετά προβάλλουν σαν δικαιολογία ότι λένε στους αθλητές να πάρουν ένα χάπι κι εκείνοι παίρνουν πέντε. Παλιότερα, είχα πάει και είχα βρει γυμναστές και μάλιστα τους είχα απειλήσει για τα εν λόγω σκευάσματα», δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το Μίλα ο κος Τάκης Γιγουρτάκης.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος εξ αρχής επέμενε ότι τα αναβολικά ήταν που «σκότωσαν» τον γιο του (κάτι που επιβεβαιώθηκε από την ιατροδικαστική έκθεση του κου Φίλιππου Κουτσάφτη), ανέφερε ότι κατ’εκείνον, το πρόβλημα δεν είναι να ψάξει και να βρει ποιος έβαλε τον Νίκο σε αυτήν την διαδικασία. «Το πρόβλημα είναι να εντοπίσουμε την ρίζα του προβλήματος και το ποιοι εμπορεύονται αναβολικά και σκευάσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι ο Νίκος ξεκίνησε να παίρνει φάρμακα από την ηλικία 21-22 ετών.

Και ο κος Γιγουρτάκης κατέληξε: «Δεν μπορώ να αποδείξω κάτι και δεν μπορώ να κινηθώ δικαστικά. Ολοι ξέρουν όμως το τι συμβαίνει. Δεν υπάρχει γυμναστήριο που να μην δίνει σκευάσματα. Επισήμως όχι. Ανεπισήμως όμως όλοι δίνουν. Όταν βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σε μια εβδομάδα να αλλάζει ριζικά, τότε ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Και να βγω να ψάξω τι κρύβεται από πίσω, θα βρούμε τα βαποράκια. Εμένα με ενδιαφέρει να βρω τους από πίσω. Είναι κακούργημα αλλά δεν έχει δικαστεί ούτε ένας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top