Πωλητήριο στο σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου

Στο φως η διαθήκη της θρυλικής ηθοποιού

Πωλητήριο μπήκε στην εξοχική κατοικία της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα. Το ησυχαστήριο της θρυλικής ηθοποιού παρέμενε κλειστό από το 2004 που έφυγε από τη ζωή και ο σύζυγός της δεν ξαναπήγε εκεί.

Τώρα λοιπόν οι κληρονόμοι της, έβαλαν πωλητήριο, ελπίζοντας ότι με τους νέους ιδιοκτήτες το σπίτι θα γνωρίσει και πάλι μέρες ζωντάνιας και κεφιού, όπως όταν η Ρένα περνούσε εκεί τις διακοπές της.

vlaxopoulou1.jpg

Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή Ύψος, έχει έκταση 450 τ.μ και κήπο έξι στρεμμάτων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σπίτι εκτείνεται σε δύο επίπεδα με πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, δύο κουζίνες, τζάκι, αποθήκες και βοηθητικούς χώρους, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν ακόμα τα αποτυπώματα της ηθοποιού με τα έπιπλα και τα έργα τέχνης που είχε επιλέξει η ίδια για τη διακόσμησή του.

Το σπίτι χτίστηκε το 1982 και η τιμή πώλησής του είναι 680.000 ευρώ.

vlaxopoulou2.jpg
Το κτήμα και το αρχοντικό ανήκουν πλέον στην αδελφή του συζύγου της Ρένας Βλα��οπούλου, Γιώργου Λαφαζάνη, στην οποία τα άφησε όλα μετά το θάνατό του το 2010.

Η ίδια η Ρένα δεν ήθελε ποτέ να μιλά για διαθήκες και περιουσίες, όμως τα περισσότερα από τα περιουσιακά της στοιχεία τα είχε αφήσει στον σύζυγό της, που όπως έλεγε και η ίδια ήταν ο πιο καλός άνδρας στον κόσμο.

vlaxopoulou4.jpg

Τόσο πολύ αγαπούσε το συγκεκριμένο σπίτι η ηθοποιός που όταν ήταν αρκετά καταβεβλημένη είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να την πάει να το δει για τελευταία φορά. Αυτό όμως ήταν και το μοναδικό χατίρι που της χάλασε, αφού θέλησε να ακούσει τους γιατρούς και να μην την ταλαιπωρήσει με ένα τέτοιο ταξίδι.

vlaxopoulou5.jpg

Όσο για την περίφημη διαθήκη της και τις καταγγελίες του αδελφού της Σπύρου, ότι από την περιουσία της Ρένας Βλαχοπούλου τα αδέλφ��α και τα ανίψια της δεν πήραν τίποτα, για πρώτη φορά έρχεται στο φως η διαθήκη και αποκαλύπτει την απόλυτη αλήθεια.

vlaxopoulou3.jpg

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή μέρος της περιουσίας της πήραν τόσο τα παιδιά του αδελφού της Χρήστου που είχε φύγει από τη ζωή, αλλά και τα δύο άλλα της αδέλφια, ο Σπύρος και ο Μίμης. Συγκεκριμένα, κληρονόμησαν καταστήματα που είχε στην ιδιοκτησία της η Ρένα Βλαχοπούλου στη Δασιά της Κέ��κυρας, ενώ την υπόλοιπη περιουσία της την κληρονόμησε ο σύζυγό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top