Στη Μύκονο απόλαυσε τον έρωτά της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Τρυφερές στιγμές δίπλα στο κύμα με τον καλό της

Στη Μύκονο απόλαυσε τον έρωτά της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Την Μύκονο επέλεξαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο καλός της Μιχάλης Γιγιντής για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα.

Οι δυο τους, αν και δεν τους αρέσει η κοσμική ζωή, επισκέφτηκαν το νησί των ανέμων και το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου ο φωτογραφικός φακός τους… «τσάκωσε» στην παραλία του Πάνορμου να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

anastasopoulou1.jpg

Οι δυο τους ξάπλωσαν μπροστά στο κύμα, μακριά από ξαπλώστρες και τον πολύ κόσμο και ήταν άκρως διακριτικοί, αφού δεν θέλουν με τίποτα να προσελκύουν πάνω τους τα αδιάκριτα βλέμματα.

Βέβαια αρκετοί ήταν αυτοί που γύρισαν το βλέμμα τους για να θαυμάσουν το κορμί της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός φορούσε ένα μικροσκοπικό, μαύρο μπικίνι και αρκετοί ήταν αυτοί που εντυπωσιάστηκαν από τα τατουάζ που κοσμούν το σώμα της.

anastasopoulou2.jpg

Το ζευγάρι ήπιε δροσιστικά κοκτέιλ, έκανε βουτιές και απόλαυσε το υπέροχο τοπίο του Πάνορμου.

Πάντως κανείς δεν τους είδε να κάνουν βόλτες στα Ματογιάννια και τον περισσότερο καιρό τον πέρασαν στο ξενοδοχείο που διέμεναν.

anastasopoulou3.jpg
Άλλωστε δεν είχαν και πολλές μέρες ξεκούρασης. Τη Δευτέρα του Πάσχα, η Πηνελόπη αναχώρησε για Θεσσαλονίκη, όπου ανεβαίνει η παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα», ενώ ο καλός της, Μιχάλης Γιγιντής έφυγε για Αθήνα για τις ανάγκες της παράστασης «Η φάκα», στην οποία είναι βοηθός του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου.

Και μπορεί η Πηνελόπη να μην θέλει να την βλέπουμε με τον καλό της στα περιοδικά, όμως η ίδια δεν διστάζει να παραδεχθεί πόσο ερωτευμένη είναι.

anastasopoulou4.jpg

«Είμαι ερωτευμένη στο φουλ, αλλά δε θα με δείτε με αγόρι στα περιοδικά. Δε θέλω να προκαλώ, δεν μου φταίει ο άλλος για να τον επιδεικνύω. Είμαι περήφανη για τη σχέση μου. Νομίζω πως θα παντρευτώ μεγάλη, σε βαθιά γεράματα και θα έκανα παιδί εκτός γάμου. Ο άνδρας πρέπει να είναι ένα βηματάκι μπροστά, είμαι παραδοσιακή γυναίκα», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top