Όχι άλλο ασημί: τι έβαλαν οι σταρ στα «American Music Awards»;

Όλα όσα είδαμε στο κόκκινο χαλί

Όχι άλλο ασημί: τι έβαλαν οι σταρ στα «American Music Awards»;

Η αποθέωση του ασημί και του μεταλιζέ ήταν το κόκκινο χαλί των χθεσινοβραδινών «American Music Awards», με δύο εφήβους να κλέβουν την παράσταση: Selena Gomez και Justin Bieber ήταν κατά γενική ομολογία οι πιο καλοντυμένοι, αν και η εμφάνισή τους παρέπεμπε σε... γάμο!

Σε γενικές γραμμές, η αφρόκρεμα της διεθνούς μουσικής σκηνής μας τύφλωσε: είπαμε, είναι της μόδας τα μεταλιζέ υφάσματα, αλλά όλες αυτό βρήκαν να επιλέξουν; Έλεος δηλαδή...

Το βραβείο καλύτερου outfitπάει μακράν στην Selena Gomez, που «άστραψε» (κυριολεκτικά και μεταφορικά) μέσα στην ασημένια Giorgio Armani τουαλέτα, με ουρά και με το πόδι έξω.

Δίπλα της και ο καλός της, Justin Bieber, που εμφανίστηκε όπως ποτέ άλλοτε: με κουστούμι και παπιγιόν ο έφηβος popstar, που απαρνήθηκε τα «καρφάκια» και χτένισε το μαλλί όλο πίσω! Εκτός από τον επίδοξο γαμπρό, ο Justin έκανε και... τον βαστάζο, αφού κράτησε την ουρά της τουαλέτας της καλής του λίγο πριν ποζάρουν μπροστά στις κάμερες.

Και από το ασημί μεταλλικό της 19χρονης, στο χρυσό μεταλλικό της Taylor Swift, δια χειρός Reem Acra και με την πλάτη σε δημόσια θέα.

Με μεταλιζέ ασημί εμφανίστηκε και η Jennifer Hudson, που επέλεξε κοντό και στενό φόρεμα της Jenny Packham.

Ωραία τα πόδια της, δεν λέω, αλλά το μπούστο είχε φάει τέτοιο ζόρισμα, που κόντευε να... ξεχειλίσει!

Κάπου εκεί και αφού «πήξαμε» στο ασημί, μείναμε άφωνοι με την Jennifer Lopez, η οποία έβαλε μαύρη τουαλέτα Zuhair Murad.

Τι είχε;

Από πάνω μέχρι κάτω κεντητή παρακαλώ και με ένα μανίκι ήταν, κάνοντας το «ζουμερό» κορμί της τραγουδίστριας να διαγράφεται!

Μικροσκοπικό ασημί φόρεμα με... ψαλιδιές από την νέα κολεξιόν του Giles Deacon φόρεσε η Heidi Klum, βάζοντας από μέσα navy blue για να μην τα δούμε όλα φάτσα - φόρα.

Στο μεταξύ, αδιάφορες πέρασαν οι στυλιστικές επιλογές των Julie Bowen και Audrina Patridge.

Έβαλα ό,τι βρήκα μπροστά μου και βγήκα ήταν η Alanis Morisette.

Ok, της μόδας το goth look, αλλά που πας καλή μου με τόοοοσο απλό φόρεμα και το μαλλί σχεδόν αχτένιστο;

Για το τέλος άφησα την Katy Perry, που ξέρω ότι «κουφαίνει»: καιρό είχε να βάλει κάτι εξαντρίκ, οπότε έβαλε ασημί (ναι, και αυτή) δημιουργία με κινέζικα prints της Vivienne Westwood και μπλε ηλεκτρίκ γόβες.

Έπαθες σοκ με το χρώμα στο παπούτσι;
Πού να σου πω δηλαδή ότι το μαλλί ήταν... ροζ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top