Κόβει φλέβες για Πάολα ο Δήμος Αναστασιάδης!

Θέλει πως και πώς να της γράψει τραγούδι

Κόβει φλέβες για Πάολα ο Δήμος Αναστασιάδης!

Τα πάνω κάτω έφερε ο Δήμος Αναστασιάδης στα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το… εμπορικό και το… ποιοτικό τραγούδι. Δεν υπάρχουν σου λέει τέτοιοι διαχωρισμοί, απόδειξη ότι ο τραγουδιστής είναι τρελός και παλαβός με την Πάολα.

Ποια ανέκδοτα για τη φωνή της καλέ; Το παιδί λέει ότι έχει ξετρελαθεί με τη φωνή της τραγουδίστριας και όχι μόνο αυτό, αλλά θα ήθελε να της γράψει και τραγούδια!

«Θα ήθελα πολύ να δώσω τραγούδια στην Πάολα. Με εμπνέει η φωνή της», είπε το στρατευμένο νιάτο και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Βέβαια ο Δήμος δε θα έδινε στην Πάολα βαρύ λαϊκό τραγούδι, διότι το παιδί δεν το κατέχει. Ένα τραγούδι σαν αυτό που λέει και ο ίδιος θα της έγραφε και είναι σίγουρος ότι η Πάολα θα το έλεγε εξαιρετικά.

«Μου αρέσει πολύ η φωνή της. Δεν λέω ότι αυτή τραγουδάει αυτό και αυτός τραγουδάει το άλλο. Όλα είναι μουσική και από τη στιγμή που έχεις το εργαλείο και θεωρώ ότι η Πάολα το έχει και πάρα πολύ καλά, θα της έδινα σαφέστατα ένα κομμάτι», είπε.

Και δεν είναι ο μόνος έτσι; Χαμός έγινε πάλι στην πρεμιέρα της Πάολα, του Καρρά και του Παντελίδη στη Θεσσαλονίκη, ο Δήμος Αναστασιάδης θα έμενε ασυγκίνητος;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top