Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει ότι τον ερωτεύτηκε… Άραβας πρίγκιπας!

Πώς αντέδρασε στο επίμονο φλερτ του;

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει ότι τον ερωτεύτηκε… Άραβας πρίγκιπας!

Πολλές καρδιές έχει κάψει ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος αποκάλυψε ότι κάποια περίοδο δεχόταν στενό… ερωτικό μαρκάρισμα από έναν Άραβα.

�� γνωστός μίμος ήταν ακόμα στην αρχή της καριέρας του και συμμετείχε στο πρόγραμμα ενός γνωστού νυχτερινού μαγαζιού, κάνοντας την Άντζελα Δημητρίου.

Έβγαινε λοιπόν στην πίστα με μια υπέρλαμπρη λευκή τουαλέτα, μακριά, μαύρη περούκα και έντονο μακιγιάζ και τραγουδούσε τα τραγούδια της Λάιδης.

zaxaratos-614x378.jpg

Ένα βράδυ λοιπόν, πρώτο τραπέζι πίστα ήταν μια παρέα Αράβων, ανάμεσά τους και ένας πρίγκιπας, που μόλις αντίκρισε τον Τάκη… Άντζελα, τον ερωτεύτηκε παράφορα.

Τόσο πολύ που πήγαινε κάθε βράδυ στο νυχτερινό μαγαζί και του πετούσε τόσα πολλά λουλούδια που δεν έβλεπε μπροστά του.

Μετά από χρόνια συνάντησε μια κυρία που ήταν παρούσα στο φλερτ και του αποκάλυψε ότι είχε πάθει την πλάκα του μαζί του. Φυσικά δεν είχε καταλάβει ότι δεν ήταν γυναίκα, αλλά άνδρας και μάλιστα για να τον συγκρατήσουν, του είχαν πει ότι ήταν παντρεμένη και ο άντρας της ήταν μαζί της.

Ο πρίγκιπας δεν έμαθε ποτέ την αλήθεια για την ταυτότητα της… «γυναίκας» που του πήρε τα μυαλά και ο Τάκης Ζαχαράτος, έχει μια ακόμα παράξενη ιστορία να διηγείται σε φίλους και γνωστούς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top