«Θέλω να φύγω, να πάω να ζήσω στα έλατα και να φτιάχνω κρασί»

Οι καλλιτέχνες σχολιάζουν την οικονομική κρίση

«Θέλω να φύγω, να πάω να ζήσω στα έλατα και να φτιάχνω κρασί»

Δεν έχει τέλος η αγωνία και η αγανάκτηση των καλλιτεχνών, καθώς η οικονομική κρίση έχει αλλάξει τα πάντα, τόσο στην δουλειά τους όσο και στην καθημερινότητά τους.

«Οι τιμές πρέπει να είναι πάρα πολύ χαμηλά. Επιβάλλεται πλέον. Πρόσφατα ο γιος μου βλέποντας τηλεόραση και με όλη αυτήν την κατάσταση που επικρατεί πλέον, γύρισε και με ρώτησε: Μπαμπά γιατί εμείς τα χρωστάμε όλα αυτά; Γιατί αλήθεια τα χρωστάμε; Και πρέπει να τα δώσουμε; Τι θα γίνει;» δήλωσε στην κάμερα του Star ο Γιάννης Πλούταρχος.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι μάλιστα που σκέφτονται να φύγουν μόνιμα για το εξωτερικό. «Μέσα από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα προσπάθησα να δώ τι γίνεται και τι συμβαίνει. Είχα πάει στην Αγγλία, για άλλους λόγους βέβαια, βρήκα κάποιον ατζέντη, αλλά δεν προχώρησε», ανέφερε ο ηθοποιός Ακης Σακελλαρίου, ενώ ο Γεράσιμος Γεννατάς θεωρεί βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα εγκαταλείψει την Αθήνα.

«Θέλω να φύγω από αυτήν την άθλια πόλη που λέγεται Αθήνα. Αυτήν την άσχημη, βρώμικη και απάνθρωπη πόλη. Θέλω να ζήσω στα έλατα, να φτιάχνω κρασί, να κάνω θέατρο και συναυλίες εκεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top