«Καυτή» βραδιά με 18χρονη fan πέρασε ο Harry Styles!

Τι έκανε ο σέξι νεαρός των One Direction στο Όσλο;

«Καυτή» βραδιά με 18χρονη fan πέρασε ο Harry Styles!

Τις ομορφιές της... Νορβηγίας λέγεται πως γεύτηκε ο Harry Styles κατά την πρόσφατη εμφάνιση των One Direction στο Όσλο: δημοσιεύματα τον θέλουν να πέρασε μια «καυτή» βραδιά με 18χρονη fan!

camilla_harry.jpgΣύμφωνα με όσα γράφονται στον διεθνή Τύπο, ο 19χρονος σταρ γνώρισε την Camilla Foss στο ξενοδοχείο «Holmenkollen Park», όπου διέμενε το δημοφιλές συγκρότημα.

Την... «αποπλάνηση» φαίνεται πως άρχισε η 18χρονη, που πρότεινε στον Harry να πιουν μερικά ποτάκια στο λεωφορείο που χρησιμοποιούταν για τις ανάγκες του tour.

«Υπήρχαν πολλά κορίτσια που ούρλιαζαν για εκείνον, αλλά ο Harry είχε μάτια μόνο για την Camilla», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, προσθέτοντας πως ο 19χρονος και η 18χρονη αντάλλαξαν φιλιά!

Μετά τα drinks, ο Harry λέγεται πως πρότεινε στην Camilla να τον ακολουθήσει στο ξενοδοχείο, ενώ στο Twitter «ανέβηκε» κοινή τους φωτογραφία!

«To Όσλο ήταν εκπληκτικό. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο», έγραψε στο Twitter του ο Harry, που, προφανώς, πέρασε καλά στη Νορβηγία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top