Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου!

Ταύροι, Σκορπιοί προσοχή και οι υπόλοιποι υπομονή...

Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήν�� σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου!
Γράφει η Παρθένα Αστεριάδου
Σήμερα 10 Μαΐου, στις 3:30 περίπου τα ξημερώματα, πραγματοποιήθηκε έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου.
Όπως κάθε ηλιακή έκλειψη που έχει διάρκεια 15 μέρες πριν και 15 μέρες μετά, έτσι κι αυτή σηματοδοτεί την έναρξη καινούργιων γεγονότων, που μάλιστα θα έχουν διάρκεια, καθώς και το τέλος αυτών που δεν μπορούν να εξελιχθούν ή που διακρίνονται από στασιμότητα.
Η σημερινή έκλειψη εξαιτίας του ότι γίνεται στον Ταύρο, σχετίζεται με οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα, τα οποία έρχονται στο προσκήνιο, προκειμένου να επιλυθούν και να βελτιωθούν.
Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι αυτή η έκλειψη δεν κάνει αρνητικές όψεις με άλλους πλανήτες, αντίθετα ο Ερμής βοηθά να κρίνουμε με λογική και ο Άρης να επιταχύνουμε τις κινήσεις μας.
Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από αυτήν την έκλειψη είναι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, δηλαδή Λέοντες και Υδροχόοι, καθώς και όσοι έχετε σημαντικούς πλανήτες σ’αυτά. Εσείς θα πρέπει να προσέξετε να είστε περισσότεροι προσεκτικοί, επιφυλακτικοί και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.
Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, το επόμενο 15νθήμερο θα ασχοληθούν με τα οικονομικά και την εκπλήρωση των στόχων τους αλλά και τα αισθηματικά τους! Συγκεκριμένα, Κριοί και Ζυγοί θα κοιτάξουν να βάλουν σε τάξη τα οικονομικά τους και ίσως να βρουν μια νέα πηγή εσόδων. Οι Καρκίνοι θα έχουν την ευκαιρία μέσω του φιλικού τους περιβάλλοντος να εκπληρώσουν τους στόχους τους και οι Αιγόκεροι θα έχουν την τύχη να δουν την αισθηματική τους ζωή να βελτιώνεται ή και να επισημοποιείται!
Τα Μεταβλητά ζώδια αν εξαιρέσουμε τους Διδύμους, επηρεάζονται θετικά από την έκλειψη. Οι Δίδυμοι επειδή η έκλειψη γίνεται γι’ αυτούς στο 12ο ηλιακό τους οίκο θα κάνουν την ενδοσκόπηση και τον εσωτερικό τους απολογισμό και θα κληθούν να αποφασίσουν ποιους ανθρώπους θα κρατήσουν στη ζωή τους και ποιους όχι.
Οι Παρθένοι και οι Τοξότες επηρεάζονται άκρως θετικά απ΄αυτήν την έκλειψη, καθώς οι πρώτοι θα δουν πολλά από τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται και τα πράγματα να αποκτούν την τροπή που οι ίδιοι επιθυμούν.. και οι δεύτεροι (Τοξότες) θα δουν ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά τους και πιθανόν και αύξηση των οικονομικών τους.
Τέλος, οι Ιχθείς αν τους αρέσουν οι δρόμοι… από μετακινήσεις, ταξίδια, και πήγαινε-έλα άλλο τίποτα! Δεν ξέρετε όμως ποτέ δεν ξέρετε…ποιον μπορεί να γνωρίσετε στο δρόμο σας!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top