ΣΑΛΟΣ στην Τουρκία: Χώρισαν «Σουλεϊμάν» και «Σεχραζάτ»

Πέτρα του σκανδάλου η "αδερφή" του!!

ΣΑΛΟΣ στην Τουρκία: Χώρισαν «Σουλεϊμάν» και «Σεχραζάτ»

Σαν βόμβα έσκασε στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια η είδηση περί χωρισμού του Χαλίτ Εργκέντζ και της Μπεργκιουζάρ Κορέλ.

zeugos2.jpg
Οι γνωστοί και ως «Σουλεϊμάν» και «Σεχραζάτ» από τους ρόλους τους στις τουρκικές σειρές αποτελούσαν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια!
zeugos3.jpg
Τους είχαμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τη σειρά, όπου πρωταγωνιστούσαν και υποδύονταν το ζευγάρι, «Χίλιες και μια νύχτες».

zeugps.jpg
Αναρωτιέστε γιατί η μελαχρινή καλλονή είναι έτοιμη να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της και να τον χωρίσει; Γιατί ο σύζυγός της συμπεριφερόταν σαν πραγματικός Σουλτάνος! Μάλλον για αυτό πήρε και τον ρόλο ο Χαλίτ!! Ήταν «πεταχτούλης» και έκανε απιστίες. Όχι μια και δυο, αλλά πολλές!! Ο ηθοποιός τώρα λέγεται πως έχει έρθει πολύ κοντά με την τηλεοπτική του αδερφή, Σαχ Σουλτάν που υποδύετ��ι η Ντενίζ Κακίρ! Για τους ενδιαφερόμενους, ακόμα δεν την έχουμε δει στα επεισόδια της τουρκικής σειράς που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση!

117358-guzel-unluler---26.jpg

936full-deniz-cakir.jpg

Deniz-Çakır-02.jpg


deniz-cakir-muhtesem-yuzyil-da_58901_b.jpg

Αυτή η είδηση αποτέλεσε και το κερασάκι στην τούρτα για το ζεύγος και η Μπεργκιουζάρ κάθεται σε αναμμένα κάρβουναΟ γάμος τους αυτή τη στιγμή κρέμεται από μια κλωστή και είναι πολύ δύσκολο όπως γράφεται στην Τουρκία να σωθεί...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top