Διάσημος σκηνοθέτης διώκεται γιατί έκανε επτά παιδιά!

Τον αναζητούν για να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη

Διάσημος σκηνοθέτης διώκεται γιατί έκανε επτά παιδιά!

Την απόφασή του να κάνει πολλά παιδιά πληρώνει τώρα ο διάσημος Κινέζος σκηνοθέτης Ζανγκ Γιμού, αφού παραβίασε το νόμο που εφαρμόζεται στην Κίνα και επιτρέπει σε κάθε οικογένεια να έχει μόνο ένα παιδί.

Οι κινεζικές αρχές ερευνούν τις πληροφορίες ότι ο διάσημος σκηνοθέτης απέκτησε κρυφά επτά παιδιά, παραβιάζοντας έτσι τους αυστηρούς κανόνες οικογενειακού προγραμματισμού που ισχύουν στην Κίνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Λαϊκής Ημερησίας», όργανο του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, ο Ζανγκ Γιμού απέκτησε τα παιδιά του από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, ενώ δημοσιεύτηκε και φωτογραφία της τελευταίας του συζύγου με τα τρία τους παιδιά.

Ο Ζανγκ Γιμού, παλιότερα ήταν το κακό παιδί του κινέζικου κινηματογράφου, τα τελευταία χρόνια όμως τα πράγματα είχαν αλλάξει και ο ίδιος ήταν το αγαπημένο παιδί του κινεζικού καθεστώτος.

Μάλιστα είχε εντυπωσιάσει με τη σκηνοθεσία των τελετών έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου και είχε πάρει διθυραμβικά σχόλια.

Αν οι πληροφορίες που έχουν οι κινεζικές αρχές επαληθευτούν, τότε ο Κινέζος σκηνοθέτης θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top