Μ. Αθανασίου: «Θα μπορούσα να παντρέψω τη Μ. Σολωμού με τον Π. Μουζουράκη»

Είναι μια ωρα��α ατμόσφαιρα οι τρεις τους

Πολύ άνετοι είναι ο Μάριος Αθανασίου, η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης με τη μεταξύ τους κατάσταση. Μάριος και Μαρία μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι και ταυτόχρονα ο πρώην της ηθοποιού έχει άριστες σχέσεις με τον νυν της, Πάνο Μουζουράκη.

Τόσο άριστες, που θα συμπρωταγωνιστήσουν το καλοκαίρι στην ίδια θεατρική παράσταση, ενώ ο Μάριος Αθανασίου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αν ποτέ η ηθοποιός παντρευόταν με τον τραγουδιστή να γίνει αυτός κουμπάρος.

«Θα μπορούσα να παντρέψω τη Μαρία με τον Πάνο. Είναι μια πολύ ωραία ιδέα που μπορώ να την προτείνω κιόλας», είπε.

athanasiou1.jpg

Άλλωστε όπως εξηγεί, όλο αυτό που βιώνουν του φαίνεται απόλυτα λογικό.

«Εγώ που το ζω δεν μπορώ να βρω το παράλογο στην υπόθεση. Δεν ξέρω πώς ορίζεται η φάση πρώην και νυν. Δεν βλέπω ανταγωνιστικά τον Πάνο. Δεν το νιώθω έτσι. Δεν χωρίσαμε χθες με τη Μαρία, ούτε γνώρισα εκείνον πρόσφατα. Είναι μια προσωπική συνθήκη, την οποία βλέπω φυσιολογική. Είμαστε άνθρωποι. Δεν αισθάνεται κανένας μας περίεργα, ούτε μπορώ να καταλάβω την απορία κάποιων», είπε ο ηθοποιός.

Μάλιστα δεν του φαίνεται περίεργο ούτε το γεγονός ότι χρόνια μετά τον χωρισμό τους, τώρα συγκατοικεί και πάλι με την Μαρία Σολωμού.

«Δεν συγκατοικούμε ακριβώς. Έχει βρεθεί μια φόρμουλα με το σπίτι, που μπορούν να εξυπηρετηθούν κάποιες καταστάσεις, αλλά δεν είναι ακριβώς συγκατοίκηση. Ούτε αυτό όμως είναι παράλογο. Είναι νορμάλ. Πρέπει πάντα να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες και τις καταστάσεις», είπε.

athanasiou2.jpg
Ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε επίσης ότι του έχει συμβεί να μην έχει καθόλου χρήματα για να ζήσει και όπως λέει βίωσε αρκετές αλλαγές λόγω αυτής της κατάστασης.

«Τρεις φορές στη ζωή μου έχω φτάσει να ζω χωρίς καθόλου χρήματα. Νομίζω ότι δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι της μέσης τάξης, οι οποίοι με το που ξεκίνησαν να δουλεύουν έπαιρναν πολλά χρήματα. Η δουλειά κάνει κύκλους. Αυτή η περίοδος είναι παρατεταμένη. Το δύσκολο είναι ότι ζουν έτσι οι συνάνθρωποι μας, οπότε δημιουργούνται και ψυχολογικά προβλήματα, πλην της επιβίωσης», τόνισε.

Μάλιστα όπως είπε, πολλές φορές δεν είχε χρήματα ούτε γι�� φαγητό.

athanasiou3.jpg
«Εννοείται ότι πέρασα μέρες χωρίς να έχω χρήματα για φαγητό. Οι ημέρες χωρίς φαγητό δεν είναι μελοδραματικές τύπου “Βασιλάκης Καΐλας”. Τα πράγματα δεν είναι πάντα άσχημα. Δηλαδή με μια ημέρα χωρίς ευρώ δεν ήρθε και ο θάνατος», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top