Δ. Κοντολάζος: «Θα πλήρωνα για να κάνω τη διαφήμιση της Κ. Στανίση»

Ήθελε να γίνει νονός στη θέση της νονάς

Δ. Κοντολάζος: «Θα πλήρωνα για να κάνω τη διαφήμιση της Κ. Στανίση»

Θραύση έκανε η Κατερίνα Στανίση στη γνωστή διαφήμιση ως… νονά και έκανε πολλούς συναδέλφους της να σκάσουν από τη ζήλεια τους. Ένας από αυτούς και ο Δημήτρης Κοντολάζος που θα έδινε τα πάντα για να γίνει… νονό�� στη θέση της… νονάς!

«Όταν είδα τη διαφήμιση της Κατερίνας Στανίση, είπα ότι θα πλήρωνα για να την κάνω κι εγώ. Μου άρεσε πάρα πολύ και αυτό γιατί μπήκε σε όλα τα σπίτια. Η Κατερίνα δε θα γράψει τώρα ιστορία. Η Κατερίνα είναι πολύ ωραία φωνή, αγαπητή σε όλο τον κόσμο και ήταν πολύ ευχάριστο αυτό που έκανε», είπε ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος και αυτός γνωρίζει δεύτερη επιτυχία, αφού το τραγούδι του «Δε σου κάνω τον άγιο» έγινε και πάλι επιτυχία από τον Γιώργο Τσαλίκη.

«Το ήξερα ότι ο Γιώργος θα κυκλοφορήσει το τραγούδι μου, το περίμενα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί κάποια τραγούδια γίνονται επιτυχίες ξανά και αυτοί που έχουν τραγουδήσει πρώτοι τα τραγούδια, δεν είναι πια στη ζωή. Εγώ χαίρομαι λοιπόν παραπάνω γιατί είμαι εδώ, είμαι καλά και το ευχαριστιέμαι», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top