Πάσχα μόνο για δύο στο Πήλιο για Αντώνη Ρέμο και Υβόννη Μπόσνιακ

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Πάσχα μόνο για δύο στο Πήλιο για Αντώνη Ρέμο και Υβόννη Μπόσνιακ

Με το που ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου στο Αθηνών Αρένα, ο τραγουδιστής πήρε το κορίτσι του, την Υβόννη και έφυγαν για το ησυχαστήριό τους, τις Μηλιές του Πηλίου.

remos1.jpg

Ο Αντώνης λατρεύει το Πήλιο, καθώς, όπως έχει πει πολλές φορές είναι γεμάτο μαγεία και πανέμορφα τοπία, όλες τις εποχές του χρόνου.

Μάλιστα αυτή την αγάπη του έχει μεταδώσει και στην Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία λατρεύει να πηγαίνει με τον καλό της στο εξοχικό του.

remos2.jpg

Οι δυο τους έκαναν βόλτες στα χωριά του Πηλίου, περιπάτους μέσα στο πράσινο, δοκίμασαν παραδοσιακές νοστιμιές και απόλαυσαν τις στιγμές που είχαν ο ένας με τον άλλο.

remos5.jpg

Την ημέρα του Πάσχα, γιόρτασαν με μερικούς φίλους, με την Υβόννη να έχει αναλάβει το μαγείρεμα, μιας και είναι κάτι που της αρέσει πάρα πολύ. Το γνωστό μοντέλο φόρεσε ποδίτσα και μαγείρεψε νόστιμα φαγητά με τη βοήθεια φυσικά και της μητέρας του Αντώνη, της κυρίας Νίτσας.

remos3.jpg
Λίγες μέρες πριν από την αναχώρησή τους για το Πήλιο, ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το ζευγάρι να κάνει βόλτα με τη μηχανή του τραγουδιστή στη Βουλιαγμένη και να απολαμβάνουν τη θέα στη θάλασσα.

remos4.jpg

Μάλιστα τώρα που επέστρεψαν στο κλεινόν άστυ, ο Αντώνης ετοιμάζεται μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο και τη�� Ελένη Φουρέιρα για τη μεγάλη τους συναυλία στη Νότια Αφρική, στις 18 Μαΐου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top