ΑΤΙΜΗ κρίση! Έπεσε θύμα της και ο πρίγκιπας Κάρολος

Έβαλε λουκέτο στο μανάβικό του

ΑΤΙΜΗ κρ��ση! Έπεσε θύμα της και ο πρίγκιπας Κάρολος

Η οικονομική κρίση άγγιξε και τα βρετανικά ανάκτορα και ο πρίγκιπας Κάρολος την ένιωσε βαθιά στο… πετσί του. Έτσι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο στο κατάστημα με τα βιολογικά προϊόντα που είχε ανοίξει και στο οποίο πουλούσε προϊόντα από την οργανική του φάρμα που διατηρεί από το 1986.

25prince600.1.jpg

Το «Ved Shed» ήταν μια πολύ μεγάλη επιχειρηματική επιτυχία του Καρόλου και όλοι ήθελαν να δοκιμάσουν τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά που μάζευε ο ίδιος με τα χεράκια του από τη φάρμα του.

Ο ίδιος ο Κάρολος είχε παθιαστεί τόσο πολύ με την… αγροτική ζωή και το… μαγαζάκι του στο Highgrove, που όπως λένε οι φήμες είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να το συντηρεί.

charlesll_468x553.jpg

Πριν από τρία χρόνια, ο πρίγκιπας μετέφερε το… μανάβικό του από το Highgrove στην Close Farm, κίνηση που του κόστισε περίπου 100.000 λίρες.

prince_charles_squ_1378724c.jpg

Από εκείνη τη στιγμή άρχισε και η αντίστροφη μέτρηση. Το «Ved Shed» δεν κατάφερε να είναι κερδοφόρο και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Κάρολος του έβαλε λουκέτο.

Πάντως αν κάποιος θέλει να γευτεί φρούτα και λαχανικά από τα βασιλικά αγροκτήματα, μπορεί πλέον να το κάνει μέσω διαδικτύου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top