Π. Τσαρούχας: «Όταν ήμουν μικρός με είχαν παρενοχλήσει σεξουαλικά»

Σοκάρει η αποκάλυψη του ηθοποιού

Π. Τσαρούχας: «Όταν ήμουν μικρός με είχαν παρενοχλήσει σεξουαλικά»

Με το στόμα ανοιχτό μας άφησε ο Πασχάλης Τσαρούχας, αποκαλύπτοντας ότι όταν ήταν παιδί είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Ήταν ένας μεσήλικας στη γειτονιά που πουλούσε ξηρούς καρπούς και ερχόταν και χάιδευε τα αγοράκια, τα φίλαγε, κτλ. Το σημαντικό σ’ αυτή την ιστορία είναι ότι εγώ είχα πολύ καλή σχέση με τους γονείς μου και πήγα και τους το είπα αμέσως. Ο πατέρας μου λοιπόν ενημέρωσε και άλλους γονείς για να πάνε στον εισαγγελέα και να γίνουν μηνύσεις», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε με νόημα:

«Κανείς από τους άλλους πατεράδες δεν ήρθε στο δικαστήριο. Μόνο εγώ και ο πατέρας μου πήγαμε, γιατί το θεωρούσαν ντροπή που κάποιος τους χάιδευε τα παιδιά. Γι’ αυτό υπάρχουν αυτοί εκεί έξω. Γιατί οι άλλοι πατεράδες ήταν δυνητικά σαν αυτόν που χάιδευε τα παιδάκια του κόσμου».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τα σκληρά παιδικά χρόνια που έζησε την εποχή της Χούντας, με τον πατέρα του να ζει κυνηγημένος και να φυλακίζεται από το καθεστώς.

«Μέχρι κάποια ηλικία τον πατέρα μου τον ψάχναμε, γιατί ήταν ασφάλειες, φυλακές, κρυμμένος. Έχω μεγαλώσει σε μια τέτοια οικογένεια. Όλοι είναι παραθεριστές διαφόρων νησιών και ευαγών ιδρυμάτων για μια μεγάλη περίοδο, μέχρι εγώ να γίνω δέκα», είπε.

Παρ’ όλ’ αυτά όμως ήταν μια πολύ δεμένη οικογένεια και ο ίδιος ένιωθε ασφαλής και ευτυχισμένος.

Όσο για τη δική του σχέση με τον γιο του Αχιλλέα; Είναι πάρα πολύ καλή. Ο μικρός που θα πάει στη Δευτέρα δημοτικού, ασκεί κριτική και στους δύο γονείς του, έχει τη δική του άποψη και είναι ένα παιδί της εποχής τους, όπως λέει και ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Τέλος δεν έκρυψε ότι με τη σύζυγό του έχουν μια πάρα πολύ καλή σχέση, με τον έναν να μην επεμβαίνει στα θέλω του άλλου, τονίζοντας ότι την καμαρώνει πολύ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top